Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 28-02-2015 17:53   Güncelleme : 28-02-2015 17:53

AKYAZI EN AZ BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTİYOR

Akyazı’da faaliyette olan ve SESOB’a bağlı

AKYAZI EN AZ BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTİYOR

8 Oda tarafından her ay aksatılmadan yapılan ve sorunların tartışıldığı toplantının bu ayki yapılanın da Akyazılı Milletvekili aday adayları misafirdiler.

İnci Pizza lokantasında düzenlenen sabah kahvaltılı toplantının açış konuşmasını Manifaturacılar ve Kavaflar Odası başkanı İsmet Öztürk yaptı. Öztürk konuşmasında SESOB’a bağlı Odaların her ay düzenli bir şekilde toplanıp sorunlarını tartıştıklarını ve bu ayki toplantımıza önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olan Akyazılıları ve aday adayı çıkan AK Partinin İlçe başkanı Fevzi Bora’yı da davet ettikleri söyledi.

100 bine ulaşan nüfusu ile Akyazı’nın yapılacak olan milletvekili seçiminde Akyazılı bir ismin milletvekili olmasını istediklerini anlatan İsmet Öztürk, bizim halimizi ve derdimizi bizden olan biri anlar zihniyeti ile yola çıktıklarını, bu düşünce ile AK Partiden milletvekili aday adaylığı için müracaat eden Akyazılı 6 ismi yapılan toplantılarına davet ettiklerini, amaçlarının kamuoyuna Akyazılıların birlik ve beraberliğini ve bir milletvekili çıkarabilme adına da kararlı olduğumuzu göstermek olduğunu söyledi ve bu kararlılıklarını her yerde ve her platformda deklere edeceklerini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti ve başarı dileğinde bulundu.

Oda başkanları adına konuşan İsmet Öztürk, bugün için Akyazı’da sadece AK Partiden milletvekili aday adaylığı için müracaatların olduğunu, diğer partilerden müracaat olmadığını bu nedenle sadece AK Partiden aday adaylığı için müracaat edenleri toplantıya çağırdıklarını ve diğer partilerden Akyazılı bir adayın çıkması halinde onları da İlçe başkanları ile birlikte toplantılarına davet edeceklerini söyledi ve herkes şunu iyi bilmeli ki Odalar olarak bizler bütün partilere aynı mesafedeyiz. Bunun iyi bilinmesini istiyorum dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Akyazı İlçe başkanı Fevzi Bora’da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini, bu birlikteliği koruma adına ilçemizde çalışmalarını sürdürmekte olan sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere her Akyazılıya görev düştüğünü ve bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmamamız halinde ise Akyazılı aday adaylarından birinin milletvekili seçilebilecek sıraya konulmasının söz konusu olabileceğini söyledi ve konuda hem kararlı, hem azimli hem de ısrarcı olduklarını ve olmaya da devam edeceğiz dedi.

Daha sonra AK Partiden Milletvekili olabilmek için müracaat eden aday adaylıları Abdullah Mert, Ahmet Mehmetalioğlu, Ali Ateş, Ali Karakaş, Mustafa Şişman ve Resul Dalkıran önce kendilerini tanıttılar ve sonra da düşüncelerini toplantıya katılanlarla paylaştılar.

Düzenlenen sabah kahvaltılı toplantıya Manifaturacılar ve Kavaflar, Bakakallar, Şoförler ve Otomobilciler, Gıda Maddeleri, Ağaç İşleri, Berberler, Madeni Sanatkarlar ve Akyazı Esnaf Sanatkarlar Odası başkanları ev sahipliği yaptı. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ