Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 30-01-2015 21:59   Güncelleme : 30-01-2015 21:59

AKYAZI’LI İŞ ADAMI SAKARYA MUSİAD BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi’nin

AKYAZI’LI İŞ ADAMI SAKARYA MUSİAD BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

16. Olağan Genel Kurul Toplantısı; SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda gerçekleşti

Derneğin 4 dönemdir Başkanlığını yapan Halit İnci, görevini Ahmet Genç’e devretti.

 TEK LİSTELİ SEÇİM

Tek liste halinde gidilen kongrede; dört dönemdir başkanlığını yürüten Halit İnci görevini Yönetim Kurulu Üyesi Yeni Başkan Ahmet Genç’e devretti. Kongreye; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Atabek, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, Sakarya il Müftüsü İlyas Serenli, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, SASİAD Başkanı Aydın Bahar, SAMİB Başkanı Metin Kar, Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadir savaş ve çok sayıda işadamı katıldı

Sakarya'mızın müstesna iş adamlarının tam desteği ile seçilmiş bulunduğum MÜSİAD şube başkanlığım için herkese ayrı ayrı teşekkür eder layık gördükleri görevimi baş tacı yapıp Sakarya ve Türkiye m için canla başla koşturacağımı ve görevimin bilincinde olacağımı bilmelerini isterim. Bu çalışma takvimi içerisinde desteklerinin devamını dilerim.

 YENİ YÖNETİM KURULU

MÜSİAD Sakarya Şubesi eski Kurucu Başkanı Ahmet İşgüzar, İkinci dönem Başkanı Mehmet Aracı ve üçüncü dönem Başkanı Necati Atalay’ın Divanı oluşturduğu ve tek liste halinde gidilen kongrede 90 üyenin güvenoyunu alan Ahmet Genç MUSİAD Sakarya Şubesi’nin 5. Dönem Başkanı oldu.Eski yönetimden Ahmet Genç’in başkan olmasından sonra,  İrfan Püsküllü, Enver Tok, Semih Gülşan, Zafer Boz, Ünal Ülkü, Muhammet Çapoğlu, Hüseyin Emanet ve Faruk Öz yeniden yönetime girmediler.

MÜSİAD Sakarya Şubesi yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Enver Tok, Ömer Faruk Kara, Adnan Borazancıoğlu, Çetin Kahya, Dursun Döğer, Eyüp Tuncer, İsmail Koç, Mehmet Gözyuman, Mustafa Gavasoğlu, Mustafa Kaytaz, Özcan Nalbant, Salih Bakkaloğlu, Yaşar Coşkun ve Yunus Tever.” Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; “Hüseyin Emanet, Ertuğrul Kurşun, Özgür Karakaş, Hayrettin Kovacıoğlu, Muharrem Gülçe, Nazım Balçık, Mahmut Balaban, İlhan Tan, Burhan Şen ve İsmail Yıldırım.” Denetim Kurulu Asil; “Semih Gülşan, Zafer Boz ve İsmail Eminler.” Denetim Kurulu Yedek; İrfan Bıçakcılar, Cemal Bolat ve Aziz Kodalak’tan oluştu. MÜSİAD’ta 10. Yılınız dolduran üyelerden “Necmi İbil, Murat Fahri Sayın, Necati Atalay, Mehmet Gözyuman, Mehmet Yılmaz, Çoskun Morgül, İsmail Açıkdeniz, İsmail Koç, Cavit Hancıoğlu ve İsmail Eminler’e teşekkür plaketi verildi.

 Aynı zamanda Akyazı’lı olan ve Müsiad’ın Sakarya Şube Başkanlığına getirilen Ahmet Genç  duygularını şöyle ifade etti “Sakarya'mızın müstesna iş adamlarının tam desteği ile seçilmiş bulunduğum MÜSİAD şube başkanlığım için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

‘Bana layık görülen görevimi baş tacı yapıp Sakarya ve Türkiye’m için canla başla koşturacağımı ve görevimin bilincinde olacağımı bilmelerini isterim. Bu çalışma dönemim sırasında herkesin desteklerini bekliyorum.” 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ