Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 24-01-2015 18:22   Güncelleme : 24-01-2015 18:22

MEHTAP HOCA AKYAZI’YA VEDA ETTİ

Akyazı Sağlık Meslek Lisesinin kurucu müdürü

MEHTAP HOCA AKYAZI’YA VEDA ETTİ

 ve öğretmeni Mehtap Altunanahtar  eş durumundan tayini çıkması üzerine Akyazı’ya veda etti.

Adı Kuzuluk işmont halil bildirici endüstri meslek lisesi olarak değişen okulun öğretmenleri oldukça başarılı, çalışkan ve sevilen öğretmenleri Mehtap hocaları için bir veda yemeği düzenlediler.

Altındere Alabalık tesislerinde verilen yemeğe okulun tüm öğretmenleri eş ve çocukları ile birlikte katıldı.

Yemekte konuşan okul Müdürü Vedat Tetik Akyazı ve okulumuz çok değerli bir öğretmenini kaybetti. Okula geldiğim ilk günden beri olağanüstü çalışması ile bana ve diğer arkadaşlarımıza verdiği desteği asla unutmayacağız. Tek tesellimiz kendi isteği ile gidiyor olmasıdır. Yeni görev yerinde  de aynı başarıyı göstererek sevilen biri olacağından eminim. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyor hakkını helal etmesini istiyorum dedi.

Akyazı’dan önemli dostluklar, unutulmaz anılarla istemeyerek ayrıldığını söyleyen Mehtap Hoca kendisi için düzenlenen gece için teşekkür etti. Sizleri unutmayacağım, öğrencilerimi unutmayacağım. Sizlere kapım her zaman açık dedi.

Yemek sonunda Mehtap Hocaya okuldaki hizmetlerinin bir anısı olarak arkadaşları tarafından bir armağan verildi.

 Eş durumundan İzmit Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne atanan Mehtap Hoca  yemek sonrası arkadaşları ile toplu bir fotoğraf çektirdi daha sonra da teker teker veda ederek Akyazı’dan ayrıldı.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ