Eğitim
Giriş Tarihi : 23-01-2015 22:14   Güncelleme : 23-01-2015 22:14

MİLLİ EĞİTİMDE İLK DÖNEM SONA ERDİ. TATİLE GİRİLDİ

Milli Eğitimde 2014-2015 Öğretim yılının ilk dönemi bugün karnelerin dağıtılıp

MİLLİ EĞİTİMDE İLK DÖNEM SONA ERDİ. TATİLE GİRİLDİ

 son zilin çalması ile sona erdi ve 2 haftalık dinlenme tatili başladı.

 İlk dönemin sona ermesi dolayısı ile okullarda törenler düzenlenerek öğrencilerin karneleri ve başarı belgeleri dağıtıldı.

 Bizler de bu törenlerin birini izlemek üzere Madanoğlu Ortaokulunda idik. Madanoğlu Orta okulundaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ile Şube Müdürü Fedayi Çıray      da katıldı.

Törende konuşan Madanoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Çakmak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir Yorucu bir dönemin sonuna gelindiğini bu süreyi çalışarak geçiren öğrencilerin bugün bu çalışmalarının semeresini teşekkür ve taktir alarak gördüklerini ifade ederek karnelerinde kırık olanların ise üzüldüklerini, ancak bu arkadaşların önlerindeki zamanı iyi değerlendirip durumlarını düzeltebileceklerini söylediler.

 Törende Teog sınavında 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye ve İlçe birinciliğini elde eden Eren Aytaç, 119 soru ile Zehra Bora ve 118 soru ile Elsem Sena Desteci’ye bu başarılarından dolayı hediyeleri verildi.

Ayrıca sınıflarında derece alan öğrencilere de öğretmenleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ödül töreninin ardından sınıflara alınan öğrenciler sınıflara alınarak karneleri ve başarı belgeleri dağıtılarak iki hafta sürecek dinlenme tatiline girdiler.

Milli Eğitimde ikinci yarıyıl 9 Şubat Pazartesi günü başlayacak.    

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ