Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 22-01-2015 17:48   Güncelleme : 22-01-2015 17:48

BAYRAKTAR’DAN BAŞHEKİM TEPEÇINAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Şinasi Bayraktar

BAYRAKTAR’DAN BAŞHEKİM TEPEÇINAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılı görevinden Başhekim görevine atanan ve yeni görevine hemen başlayan Dr. Yavuz Tepeçınar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

 Akyazı Devlet Hastanesinin başhekimden en alt bölümünde çalışanına kadar birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmalara imzalarını attığını söyleyen Bayraktar, bu bizim ve Akyazı’mız için bir şanstır dedi ve tüm çalışanları bu başarılarından ve Akyazılılara verdikleri hizmetlerden ötürü kutladı.

Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Tepeçınar’da ATSO Başkanı Bayraktar’ın yaptığı bu ziyaret beni ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. Önceki görevlerimde olduğu gibi yeni görevimde de Sayın Bayraktar’ın bana destek vereceğine gönülden inanıyorum. Çünkü Bayraktar’da tüm Devlet Hastanesinde çalışanlar gibi Akyazı için çalıştığını biliyorum ve o nedenle bundan sonra da desteklerini esirgememesini kendisinden özellikle istirham ediyorum dedi.

 ATSO Başkanı Bayraktar’a Devlet Hastanesine yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde gazeteciler Salim Özyılmaz ile Kenan Certel’de eşlik ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ