Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 22-01-2015 17:11   Güncelleme : 22-01-2015 17:11

BAŞKAN AKCAN'DAN TAŞBURUN KIZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Taşburun Kız Kuran kursunda okuyan öğrencilere düzenlediği yemekte öğrencilerle bir araya geldi.

BAŞKAN AKCAN'DAN TAŞBURUN KIZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Taşburun Kız Kuran kursu öğrencileri ile yemekte bir araya gelen Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan öğrenciler ile tek tek tanışarak karşılıklı sohbet etti. Öğrencilerin hepsi ile ayrı ayrı ilgilenen başkan Akcan  öğrencilerin dertlerini, sıkıntılarını, kursları ile ilgili olarak gelen taleplerini dinledi.

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Her  Eğitim kurumu gençlerimizin geleceğimizin yetişmesinde şüphesiz  büyük bir görev üstlenmekte ve onların gelecekte nasıl birer bireyler olacağını yönlendiren önemli kurumlarımızdır. Bunların arasında en önemli olanlardan biri  Kuran kurslarımızdır. Her eğitim kurumunda okuyan öğrencilerimizi çok seviyorum ama Kuran kursunda eğitim gören öğrencilerimizi daha da çok seviyorum.  Dini bilgileri Allah kelamını öğrenen, öğretenler benim başımın tacıdır.Kuran kurslarımıza elimizden geldiği gücümüzün elverdiği ölçüde her zaman yardım ettik ve  yardım etmeye de devam edeceğiz"

 Program sonunda Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tüm öğrencilere kitap dağıttı.Taşburun Kız Kuran kursu öğrencileri kendilerini bu güzel yemeğe davet eden ve okullarına her türlü destek ve yardım sözünü veren ve ayrıca kendilerine kitap hediyesinde bulunan Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan'a tek tek teşekkür ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ