Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

NAİL KAHVECİ GENEL MERKEZ ADAYI

Bu hafta sonu Sapanca ve Akyazı’da yapılacak olan AKP İlçe Kongrelerinde teşkilat başkanlığına aday olacak isimler belirlendi.

NAİL KAHVECİ GENEL MERKEZ ADAYI
  Adaylar Ankara’ya Genel Merkez’e davet edildi.

Görüşmeler az önce sonuçlandı. Buna göre Akyazı için Nail Kahveci’nin adaylığı açıklanırken diğer ilçe adayları da belirlendi.

AKp Genel Merkezinde dün yapılan görüşmelerde, Akyazı’dan Nail Kahveci, Sapanca’dan ise Nazmi Bostancı ile seçimlere gidilmesi yönünde karar alındı.

Dün AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile beraber Akyazı’dan aday olan Yaşar Zımba, Ali Ateş, Mustafa Yıldırım ve Adem Sağlam, Sapanca’dan ise Ethem Tiryaki ve Ayşegül Kazancı Ankara’ya çağrıldı. Ankara giden heyet, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ve Koordinatör Milletvekili Zeki Aygün ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ile tek tek görüştü.

Yapılan görüşmeler ardından heyet kararını toplu olarak açıkladı. Yapılacak seçimlerde Sapanca’dan Nazmi Bostancı ve Akyazı’dan Nail Kahveci’nin aday olması yönünde alınan karar açıkladı. Genel Merkez bundan sonra ki süreçte, tüm teşkilatların daha sıkı bir denetime de tabi tutulacağını söyledi.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı