Eğitim
Giriş Tarihi : 19-01-2015 20:34   Güncelleme : 19-01-2015 20:34

KÜLTÜR EVİNDE SINAVLARA HAZIRLIK SINAVI

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencilerin başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

KÜLTÜR EVİNDE SINAVLARA HAZIRLIK  SINAVI

TEOG sınavına katılan öğrenciler aldıkları başarılı sonuçlarla yüzleri güldürüyorlar

 Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evinde iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sınavlara ciddi bir şekilde hazırlanan ve bu süre zarfında derslerine iyi çalışan öğrenciler başarılarını büyük ölçüde arttırarak geçtiğimiz TEOG sınavında aldıkları başarılar ve sonuçlarla hem ailelerinin hem de kendisini yetiştiren Bilgi ve Kültür evi öğretmenlerinin yüzlerini güldürdüler.

 İlk sınavı büyük bir başarıyla atlatan öğrenciler ikinci sınav için hazırlık çalışmalarını Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi derslere destek merkezinde aynı ciddiyet ve tempo'da hızla sürdürürlerken öğrencilerin aldığı başarıları destek ile ödüllendirmeye gayret gösteren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan öğrencilerin eğitimleri ve kendilerini geliştirmeleri için her türlü istek ve taleplerini de karşılıyor.

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı Belediyesi olarak eğitim ve öğretim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu anlamda bu amacı hedefine ulaştıran en önemli kurumumuz Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evimizde ders gören öğrencilerimiz başarı oranlarını arttırıyorlar ve ileriki hedeflerine daha da yakınlaşıyorlar. Öğrencilerimizin başarıları için de bizler de üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Teknolojinin eğitim ve öğretime sağladığı tüm kolaylıkları usta öğreticiler eşliğinde öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ