Vefat
Giriş Tarihi : 10-01-2015 16:49   Güncelleme : 10-01-2015 16:49

MAZLUMDER BAŞKANI İRFAN ALEMDAR GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ.

Akyazı’nın ilk bisikletçilerinden olan Emir Alemdar’ın oğlu,

MAZLUMDER BAŞKANI İRFAN ALEMDAR GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ.

Hüseyin Alemdar’ın kardeşi, Mahmut Alemdar’ın babası, Eczacı Ozan Çınal’ın kayınpederi, İlçemiz esnaflarından ve Mazlum-Der Akyazı Şube Başkanı İrfan Alemdar geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Cuma günü rahatsızlanarak  Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan muayenesini müteakip Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen İrfan Alemdar tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Hata! Köprü başvurusu geçerli değil.kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.
Alemdar’ın Cenazesi Akyazı ilçesi Alaağaç mahallesindeki evinde helallik alındıktan sonra, Akyazı ilçe merkezindeki Gazi Süleyman paşa camiine getirildi.

İrfan Alemdar burada kılınan Öğle namazı ve Cenaze namazı sonrası Alaağaç aile mezarlığına göz yaşları arasında toprağa verildi.

Akyazı İrfan Alemdar’ı esnaflığından daha çok Mazlum Der başkanlığı sırasında Cumartesi günleri 404 hafta boyunca saat 12.30 da Kenan Sofuoğlu parkı önünde 404 hafta boyunca yapmakta oldukları başörtüsüne özgürlük eylemleri ile tanımıştı.


56 yaşında vefat eden İrfan Alamdar’ın cenaze törenine sevenlerinin yanı sıra Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak,Siyasi parti ilçe başkanları,Sivil toplum kuruluşlarını temsilciler çevre il ve ilçelerin Mazlumder temsilcileri katıldı.


 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ