Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 20-12-2014 00:07   Güncelleme : 20-12-2014 00:07

SAADET PARTİSİNİN GÜNDEMİNDE ÜLKE MESELELERİ VARDI

Saadet Partisi Akyazı İlçe Teşkilatının olağan divan toplantısı

 SAADET PARTİSİNİN GÜNDEMİNDE ÜLKE MESELELERİ VARDI

partinin kendi binasında yapıldı. İlçe başkanı Selman Demirtaş’ın başkanlık yaptığı ilçe divan toplantısına İl başkanı Eyüp Yıldırım’da katıldı.

Açılış konuşmasını yapan SP Akyazı İlçe başkanı Selman Demirtaş, Ülke olarak umutların azaldığı, endişe ve kaygıların çoğaldığı, çok karışık, çok kritik ve de çok hassas bir dönemden geçtiklerini belirtti ve Ortadoğu’nun darmadağın edildiği, ülkelerin karıştırıldığı, Müslümanların bilinçaltının işgal edildiği bir dönemden geçiş sırasında siyonizmin de hortlatıldığını görüyor olmaktan büyük endişe duyduklarını söyledi.

Bölgemizde bunlar yaşanırken Türkiye’de de boş durulmadığını insanların önce kutuplaştırıldığını sonra da itibarsızlaştırıldığını anlatan Demirtaş, şimdi de ülkemiz karıştırılmaya çalışılıyor bunu çok tehlikeli görüyoruz dedi.

Muhafazakar kesimin ölçü kayması yaşadığı, güç kaybına uğradığı, dünyevileşme ve ötekileşme hastalığına yakalandığı, faizin mubah hale getirildiği bir dönemden geçiyoruz diyen Demirtaş İmralıdaki  terörist başının barış elçisi olarak gösterilmeye çalışıldığını, çözüm süreci olarak işletilen sürecin özerklik hedefine doğru ilerlediğini güneydoğudaki insanlarımızın   terör örgütünün insafına terk edildiğini, Saadet Partisi olarak bu durumdan da büyük endişe duyduklarını söyledi.

Saadet Partisi Akyazı İlçe başkanı Selman Demirtaş, merhum Liderleri Erbakan Hoca’nın sürekli olarak söyledi ve dilinden düşürmediği toprak ayağımızın altından kayıyor sözünün bugün gerçeğe dönüşmekte olduğunu gördüklerini anlatan Demirtaş, 2015 yılında yapılacak olan Milletvekili seçiminde mutlaka TBMM’ne girmeli ve haklı mücadelemizi TBMM çatısı altında göstermeliyiz. Bunun içinde çok çalışmalıyız diyerek konuşmasını tamamladı.

İlçe Divan toplantısına katılan İl Başkanı Eyüp Yıldırım’da konuşmasında İlçe başkanı Demirtaş’ın söylediklerinin tümüne katıldığını ifade etti ve yapılacak olan Milletvekili seçimine şimdiden hazırlanmaya başlamamız lazım dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ