Eğitim
Giriş Tarihi : 16-12-2014 18:29   Güncelleme : 16-12-2014 18:29

KUZULUK'TA İLKOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kuzuluk İlkokulu işbirliği ile

KUZULUK'TA İLKOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

‘Neyi Meşhur Biliyorum. Ülkemi Tanıyorum” adlı İlkokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.

Kuzuluk İlkokulu Müdürlüğünün hazırladığı ve Akyazı’da ilk defa düzenlenen ve bundan böyle geleneksel olarak devam edecek olan bilgi yarışması Kuzuluk Termal Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan yarışmada okullara 20 şer soru yöneltildi. 20 soru sonunda soruların tamamına doğru cevap veren Paris İlkokulu yarışmanın birincisi olurken Alaağaç ve Dokurcun İlkokulları 90 ar puanla ikinciliği paylaştılar.  Bu iki okula İkinciyi belirlemek üzere yedek sorular yöneltildi. İkinci yedek soruyu bilen Dokurcun İlkokulu 2. ve Alaağaç İlkokulu da yarışmanın 3.sü oldu.

12 İlkokulu katıldığı yarışmada dereceye giren okullara ve yarışmada yer alan tüm öğrencilere de katılım belgeleri verildi.

Dereceye giren Paris, Dokurcun ve Alaağaç İlkokullarına ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Kuzuluk İlkokulu Müdürü Mehmet Salih Şahin ve yarışmaya sponsor olarak

Destek veren Kuzuluk Turizm yönetim kurulu üyesi Ahmet Asan verdiler.

Kalabalık bir davetli tarafından izlenen yarışma Murat Maçal ve Osman Eken’in sunumu ile gerçekleşirken jüri üyeliklerini de Reşat Beyoğlu, Orhan Ayaz, Suna Karaman, Rıdvan Dişli ve Esra çayır yaptılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir yarışmayı düzenleyen ve başarı ile sonuçlandıran Başta Kuzuluk İlkokulu Müdürü Mehmet Salih Şahin olmak üzere tüm görev alan öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

HEBRİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=604176053062368

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ