Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 25-11-2014 00:12   Güncelleme : 25-11-2014 00:12

ÖĞRETMEN BAŞKANDAN ÖĞRETMENLERE 24 KASIM YEMEĞİ

Kendisi de bir öğretmen olan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan

ÖĞRETMEN BAŞKANDAN ÖĞRETMENLERE 24 KASIM YEMEĞİ

öğretmenler günü dolayısı ile Akyazı’da görev yapan çalışmakta olan ve emekli olan tüm öğretmenler onuruna bir yemek verdi.

 Belediye Kültür Sarayında (Kılıçoğlu Düğün Salonu) verilen yemeğe Öğretmenler eş ve çocuklarıyla birlikte katılırken Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Garnizon Komutanı Mustafa Ünlütürk, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, Atso Başkanı Şinasi Bayraktar, Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ve İlçe milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir katıldı.

 Belediye Başkanı  Akcan yemeğe katılanlarla ayrı ayrı ilgilenerek kendilerine hoş geldiniz dedi ve öğretmenler gününü kutladı.

Görevliler de tüm öğretmenlere birer çiçek verdi.

Yemeklerin yenilmesi sonrası Ethem Genç hocanın yaptırdığı yemek duasının ardından Cumhuriyet Ortaokulu Müzik öğretmeni Seçil Gözükan tarafından bir teşekkür çiçeği verildi.

Başkan Hasan Akcan  kendisine verilen çiçek için teşekkür ederek şunları söyledi.“ Davetime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu 24 Kasımları Allah sağlık verdiği taktirde hep beraber bir çok defa kutlayacağız inşallah. Ben emekli olalı yıllar oldu. Ancak halkımız beni hala öğretmen olarak görüyor ve bana Hasan Hoca diye hitap ediyor. Bu meslek öyle bir kutsal meslek ki bu sıfatı aldığınız zaman ölene kadar çıkmaz. O Yüzden mesleğinizin kıymetini bilesiniz.  Allah sizlere de bu kutsal meslek içinde büyüyüp hayırlı bir emekliliğe ulaşmayı nasip etsin”

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=592130244266949

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ