Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 22-11-2014 19:50   Güncelleme : 22-11-2014 19:50

24 KASIM MASA TENİSİ TURNUVASINDASÜPER FİNAL

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Akyazı Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından

24 KASIM MASA TENİSİ TURNUVASINDASÜPER FİNAL

geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4.sü yapılan Masa tenisi turnuvası dün akşam yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Öğretmenevi salonunda yapılan erkeklerde 24, bayanlarda 17 sporcunun katıldığı  müsabakalarda bayanlarda Mehtap Azder, Erkeklerde ise geçen yılın şampiyonu Kenan Uzun şampiyon oldu.

Müsabakalar öncesi bir konuşma yapan Öğretmen evi Müdürü Baki Yılmaz  Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz Masa tenisi düzenlediğimiz masa tenisi ve geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz diğer sosyal etkinliklerde olduğu gibi amacımız öğretmenlerimizin birbirlerini tanımaları, kaynaşmaları ve boş zamanlarını hoşça geçirmeleridir. Bundan sonra da sizlerden aldığımız güçle bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz. Dedi.

Müdür Yılmaz konuşmasının sonunda turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere ve sponsor firma yetkililerine teşekkür etti.

 Protokol ve kalabalık bir seyirci önünde yapılan müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçti.

Gecenin finalinde Erkeklerde Kenan Uzun ile Süleyman Altunbaş karşılaştı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı finalde İlk iki Seti alan Süleyman Altunbaş oldu. Daha sonraki iki seti ise Kenan Uzun kazandı. Karar setinde adeta nefesler tutuldu. Set ona on olduktan sonra maç sayısını bir o taraf bir bu taraf atmaya başladı. Sonunda 14. sayıyı alan Kenan Uzun 15. sayıya ulaşarak 2-0 yenik duruma düştüğü maçı 3-2 kazanarak bu yılın şampiyonu oldu.

 Bayanlar da ise Mehtap Azder ile Emel Metin karşılaştı Mehtap Bodur üstün bir oyun sonunda 3 seti de alarak şampiyonluğa ulaştı.

Müsabakalar sonunda Dereceye girenlere  ödülleri  Garnizon Komutanı Mustafa Ünlütürk ve diğer protokol tarafından verildi. Ödül töreninde ayrıca Öğretmenevi Müdürü baki Yılmaz tarafından teknik komite ve sponsor firmalara birer teşekkür plaketi verildi.

 Dereceye giren tenisçiler Şöyle ;

ERKEKLERDE:

1.Kenan Uzun

2.Süleyman Altunbaş

3.Erol Açıkel

BAYANLARDA:

1.Mehtap Azder

2.Emel Metin

3.Perihan Özkan

 

Final gecesini Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Ünlütürk, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal öğretmen evi Müdürü Baki Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İlçe Tarım Müdürü Murat Özer, Vergi Dairesi Müdürü Coşkun Yeşilbaş, İlçe Sağlık Müdür Vekili   Necla Karagil, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Başer, MHP İlçe Başkanı Doğan Eroğlu ve Kalabalık bir davetli izledi.

Gecenin sonunda davetlilere sponsor firma tarafından çiğ köfte ikramı yapıldı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=590357511110889

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ