Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 12-11-2014 20:46   Güncelleme : 12-11-2014 20:46

MHP’DEN AKCAN’A PANTOLON TEPKİSİ

Kasım ayı meclis toplantısında MHP’li Meclis üyesi Murat Öz ile

MHP’DEN AKCAN’A PANTOLON TEPKİSİ

Belediye başkanı Hasan Akcan arasında yaşanan ilginç diyalog sonrası başkan Akcan’ın şeffaf olmak için pantolon mu indireceğiz sözüne MHP’den tepki geldi.

MHP Akyazı İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ülke genelinde turizmle anılması gereken Akyazı ne yazık ki bugün pantolonla anılır hale geldik dedi ve bu durumdan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Ali Doğan Eroğlu, partimizin değerli meclis üyesi Murat Öz’ün yapılan ihaleyle ilgili olarak belediye başkanı Hasan Akcan’a meclis toplantısı sırasında yaptığı gündem dışı konuşmasında hani şeffaf olacaktınız. İhaleleri kapalı kutular, kapalı kapılar ardında yapıyorsunuz şeklindeki sözlerine verdiği cevap gerçekten bizi son derece rahatsız etmiştir. Aynı rahatsızlığın kendi partisindeki sağduyulu vatandaşlarda da olduğunu açık bir şekilde görüyoruz. Belediye başkanı Akcan’ın bu konuşmasını şiddetle kınıyoruz dedi.

Belediye başkanlığı makamı sadece AKP’ye oy verenlerin değil, vermeyenlerinde makamıdır. O makamda oturan bir insanın böylesine edep ve adap dışı sözler sarf etmesi af edilemez. O makamlarda oturanların konuşmalarına daha dikkat etmeleri gerekir diye MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu, bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı teşkilatı olarak bir kez daha tepkimizi gösteriyor ve Başkan Akcan’a bundan sonraki konuşmalarında daha dikkatli olması tavsiyesinde bulunuyoruz dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ