Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 04-11-2014 16:00   Güncelleme : 04-11-2014 16:00

BAKAN ÇELİK TAZİYE İÇİN AKYAZ I’YA GELDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yakın akrabası olan

BAKAN ÇELİK TAZİYE İÇİN AKYAZ I’YA GELDİ

ve geçtiğimiz gece geçirdiği trafik kazasın sonrasında hayatını kaybeden Bünyamin Akan’ın ailesine taziye sunmak ve acılarını paylaşmak için Akyazı’ya geldi.

Taziye için Akyazı’nın Alaağaç Mahallesine gelen Bakan Çelik, burada çok yakın akrabaları olan Akan ailesine baş sağlığı dileğinde bulundu ve kaza sonrası hayatını kaybeden 23 yaşındaki akrabası Bünyamin Akan’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ziyaret esnasında Akyazı’da kuyumculuk yapan Bünyamin Akan’ın babası Şakir Akan’la da baş başa görüşen Bakan Çelik, evlat acısı yaşan baba Akan’la birlikte diğer akrabalarının acısını paylaştı ve bir kez daha duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Çalışma ve SZosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Akyazı’ya yaptığı taziye ziyaretinde Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağ, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, AKP İlçe başkanı Fevzi Bora ile partililerde hazır bulundu. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ