Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 31-10-2014 00:36   Güncelleme : 31-10-2014 00:36

AKYAZI ÇEVRE EĞİTİM GENÇLİK SPOR VE İZCİLİK KULÜBÜ TÖRENLE AÇILDI

Büyüyen ve gelişen Akyazı da halkımızın bir çok ihtiyacına aynı anda

AKYAZI ÇEVRE EĞİTİM GENÇLİK SPOR VE İZCİLİK KULÜBÜ TÖRENLE AÇILDI

cevap verebilecek bireyi ahlaken, bedenen ve ruhen geliştirebilecek kurulan Akyazı Çevre Eğitim Gençlik ve İzcilik Kulübü hizmet binası törenle hizmete açıldı.

 Derneğin açılışı Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan,İl Gençlik ve spor Müdürü  Salih Koşu, Akyazı İlçe Milli Eğitim  Müdürü Recep Özdemir, Adapazarı Gençlik ve Spor Müdürü Zeki Taş  tarafından yapıldı.

  Kulübün açılışına  katılanlar aletlerle spor yaparak  hoşça vakit geçirdiler. Yöneticilerin kendilerine ikram ettikleri aşureden yediler.

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan" Küresel dünyada gençlerin eğitimi çok önemli yer tutmaktadır.Gençlerin eğitim ve öğretiminde dünyadaki örneklerinden biliyoruz ki dernekler bireyler üzerinde olumlu anlamda etkin bir güçtür. Bizde İlçe olarak gençleri uyuşturucudan, bağımlılıktan, internet ve bilgisayar dünyasının dezenformasyonundan kurtaracak,ruhen, ahlaken ve bedenen geliştirecek onları spora, eğitime, okumaya sevk edecek düşünen gençlik üretecek derneklere sivil toplum kuruluşlarına her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır.Bu amaç doğrultusunda çalışan tüm sivil toplum örgütlerine canı gönülden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim "dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ