Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

YANLIŞLIKLA BIÇAKLAMIŞ

Akyazı’nın Singapur mahallesinde meydana gelen olayda Hayrettin T. Adlı vatandaş tartıştığı karısını bıçakladı

YANLIŞLIKLA BIÇAKLAMIŞ
.Hayrettin T. getirildiği ilçe Emniyet müdürlüğünde,Yanlışlıkla oldu  dedikten sonra poliste susma hakkını kullanarak ifade vermedi

Resmi bir kurumda çalışırken işten ayrılan bir çocuk annesi H.T. kocası tarafından eşini ekmek bıçağıyla karnından yaralandı. Hayrettin T. Olayın ardından Polis tarafından suçta kullandığı bıçakla yakalanarak emniyete getirildi.



Alınan bilgilere göre dün 16.00 civarında Ömercikler Mahallesi Singapur mahallesi konutlarında meydana gelen olayda bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışırken ayrılan Hayrettin T. Evlerinde bir çocuk annesi eşi H.T. ile tartıştı. Tartışmada öfkelenen Hayrettin K. karısını bıçakla karnından bıçakladı.

Kanlar içerisinde yere yığılan genç kadın çevredekilerin yardımı ile önce Akyazı ilçe Devlet Hastanesine buradan da Adapazarı na Sakarya eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan hayrettin T. getirildiği ilçe Emniyet Müdürlüğünde, yanlışlıkla oldu  dedikten sonra poliste susma hakkını kullanarak ifade vermedi.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı