Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 22-10-2014 16:17   Güncelleme : 22-10-2014 16:17

BAŞKAN AKCAN'IN ANKARA ZİYARETLERİ

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan Akyazı ilçesinde yapılması elzem

BAŞKAN AKCAN'IN ANKARA ZİYARETLERİ

olan bir çok projenin desteğini sağlamak ve projede nelerin olması gerektiği hususlarında karşılıklı istişareler yapmak üzere Akyazı sevdalılarını ziyaret ederek, taleplerde bulundu.

 Ziyaretleri esnasında Akyazı'nın yetiştirdiği yetenekli bürokratlardan, siyasetçilerden Türkiye siyasetine yön veren tecrübeli ve yetenekli isimlerle bir araya gelerek değişen ve gelişen Dünya'da Akyazı'nın konumu ve olması gerekenleri karşılıklı müzakere etti.

 Gelecek günlerde Akyazılı halkın yakından bildiği projelerin bir kısmı hayata geçerken  bir kısmı da süpriz olarak  gerçekleşecek.  Bu süpriz projeler önümüzdeki günlerde Akyazılıları çok ama çok mutlu edecek projeler.

 Kimler ziyaret edildi...

 Başbakan yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beyi bakanlar kurulu toplantısı öncesi ziyaret edildi ve hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu, Çevre ve şehircilik bakanlığı coğrafi hizmetler genel müdürü Bekir Tüzel'i makamında ziyaret edildi, Çevre ve şehircilik bakanlığı yapı işleri genel müdürü sayın Kasım Kayıhan bey ile Ballıkaya barajı ile ilgili olarak arazileri istimlak olan vatandaşlarımızın yeniden iskan edinebilmeleri konusunda istişarede bulunuldu.

 Ak Parti Yerel yönetimler başkan yardımcısı Erol Kaya makamında ziyaret edildi. Akyazılı iş adamı Mahmut Tandoğan ile birlikte Ak Parti genel merkezindeki ofisinde Yüksek seçim kurulu Ak Parti temsilcisi ve Ak Parti eski Trabzon milletvekili sayın Şeref Malkoç ve Eski devlet bakanlarından Ahmet Cemil Tunç makamında ziyaret edildi. 22. ve 23. dönem Sakarya Milletvekili ve Kayseri ili koordinatörü Recep Yıldırım ile görüşüldü. Kamu gözetimi muhasebe ve denetim standartları kurumu 2. başkanı İmdat Ersoy  makamında ziyaret edildi. Orman ve su işleri bakanlığı milli parklar genel müdür yardımcısı Nurettin Taş bey makamında ziyaret edildi. Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı iş başmüfettişi Bekir Aktürk ziyaret edildi. TBMM'de  bazı milletvekilleri ile proje konularında istişare de bulundu. Ankara büyükşehir belediyesi kırsal hizmetler daire başkanı Abdullah Taha Yıldırım makamında ziyaret edildi 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ