Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2014 21:37   Güncelleme : 14-10-2014 21:37

SGK HİZMET BİNASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Sosyal Güvenlik Kurumu Akyazı binası için düğmeye basıldı. Konuyla ilgili olarak Akyazı Belediyesi,

SGK HİZMET BİNASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

ATSO ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü ATSO binasında bir araya geldi ve konuyu enine boyuna görüştü.

 Sosyal Güvenlik Kurumuna bina kazandırılması amacıyla Akyazı Belediyesi sanayi sitesinin hemen girişinde SGK binası için 1500 M2 yer tahsis etti ve tahsis edilen bu yere hizmet binası yapılması için tip proje onay ve programa aldırılmak üzere Ankara’ya gönderildi.

 ŞEMSİ BAYRAKTAR DEVREDE

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel başkanı ve aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyesi de olan Şemsi Bayraktar SGK Akyazı hizmet binası için devreye girdi ve projeyi onaylattıktan sonra da programa aldırdı. Buna göre Akyazı SGK hizmet binasının 2014 yılı içerisinde ihale edilerek yapımına başlanacağı açıklandı.

 ORTAK AÇIKLAMA

 ATSO’da bir araya gelen Belediye başkanı Hasan Akcan, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ve SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu aralarında yaptıkları toplantının ardından Akcan ve Bayraktar ortak bir aç ıklama yaptılar. Yapılan ortak açıklamada şu ifadeler yer aldı “ Belediyece tahsis edilen arazi üzerinde SGK hizmet binası yapımı için start verildiği, konunun Ankara’ya intikal ettirildiği ve devreye giren TZOB Genel Başkanı ve SGK Yönetim Kurulu üyesi Şemsi Bayraktar’ın devreye girmesiyle 2015 yılı yatırım programına alınan bina yapımının 2014 yılına alınmış ve ihalesi yapılmak üzere olan bina 6 ay içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete girecektir

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ