Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 12-10-2014 21:03   Güncelleme : 12-10-2014 21:03

HACIMERCAN SPOR HEM CENTİLMEN HEM GÜÇLÜ

Altındere sahasında bugün 2 maç oynandı.

 HACIMERCAN SPOR HEM CENTİLMEN HEM GÜÇLÜ

Saat 14 te başlayan maçta Çamlıca Belde Harunusta ile karşı karşıya geldi.  Harunusta takımından Yakup ve Oğuz, Çamlıca Belde takımından Gökhan’ın kırmızı kartla oyun dışı kaldığı maçta 33. dakikada Çağlar’ın attığı golle Çamlıca Belde karşılaşmayı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

 Günün 2. karşılaşmasında  Hacı Mercan Çınarlıksporla karşılaştı. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir oyun çıkaran Hacı Mercan takımı ilk yarının 20. dakikasında Ensar’la öne geçti. İlk yarı 1-0 konuk takımın lehine sonuçlandı.

İkinciyarı çınarlık iyice oyundan düştü.  69 ve 75. dakikalarda bir penaltıdan olmak üzere Cihat, 83. dakikada  dakikada Cihat, 83. dakikada da Ömer takımına birer gol kazandırdı. 0-4

Maç Hacımercan takımının 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 Hacı Mercan Spor ile Çınarlık spor bir vefa örneği göstererek maç öncesi Altındere kabristanlığına giderek geçtiğimiz aylarda elim bir Trafik kazasında hayatını kaybeden ASKF efsane başkanı Hüseyin Kama’nın kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Beraberinde getirdikleri üzerinde 54 Numaralı Hüseyin Kama yazılı formayı önve ce mezarın üzerine koydular ardından da ailesinin evine giderek eşine taziyede bulunaran teslim ettiler.

Burada bir konuşma yapan Hacı Mercanspor Kulübü başkanı Metin Mercan Hüseyin Kama 40 yıllık dostum ve çok sevdiğim arkadaşımdı. Sakarya Amatör Sporuna önemli katkıları olan bu değerli insana kabri başında dua ettik. Nur içinde yatsın. Dedi ve Altındere’ya maç yapmak üzere gelen takımlarında aynı ziyareti yapması gerektiğini söyledi.

 Maça Hacı Mercan Spor ‘’Kalbimizdesin Hüseyin Kama’’pankartıyla sahaya çıktı. Hacı Mercan Spor’a kulübünün bu örnek davranışı gerek Çınarlık spor kulübü yöneticileri ve gerekse Altındereli sporseverler tarafından alkışlarla karşılandı.

Çınarlıkspor Kulübü Başkanı Hikmet Kurt ve Hacımercan Spor Kulübü Başkanı maçı tribünde birlikte izlediler.

Maç sonunda Hacı Mercan Spor kulüp başkanı Çınarlık spor taraftarı ve başkanı Hikmet Kurt’a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ