Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 07-10-2014 00:04   Güncelleme : 07-10-2014 00:04

BORSADAKİ BAYRAMLAŞMAYA KATILIM FAZLAYDI

Artık geleneksel hale gelmiş olan Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)

BORSADAKİ BAYRAMLAŞMAYA KATILIM FAZLAYDI

Ticaret Borsası (BORSA ve Ziraat Odası başkanlıkları tarafından birlikte gerçekleştirilen bayramlaşma programı her zaman olduğu gibi yine BORSA salonunda yapıldı.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, BORSA ve Ziraat Odası başkanı Ali Şener Bayraktar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılım hayli fazla oldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, AKP İlçe Başkanı Fevzi Bora, Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Belediye Meclis üyeleri, SESOB’a bağlı odaların başkanları, mahalle muhtarları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile, her üç kurumun üyeleri ile İlçe Tarım Müdürü Murat Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir katılanlar arasındaydılar.

Ev sahibi olarak Ticaret Borsası ve Ziraat Odası başkanı Ali Şener Bayraktar konuştu ve Bayraktar konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Belediye başkanı Hasan Akcan’da konuşmasında geçmişte hizmet alamayan ve bu nedenle de yatırım yapamayan Akyazı Belediyesinin önümüzdeki günlerde önemli projelere imza atmaya hazırlandığını söyledi ve aynı zamanda sınıf arkadaşım da olan değerli hemşehrimiz Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da Ankara’da önemli bir sivil toplum kuruluşunun başında olmasının kendileri için şans olduğunu söyledi ve bu şansın geçmişte iyi kullanılmadığını belirterek, ben ve çalışma arkadaşlarım Akyazı’mıza hizmet için bu şansı en iyi şekilde kullanacağız dedi.

Bugüne kadar İlçemizde var olan ve bu nedenle bir çok yatırımın engellendiği kısır çekişmelere son vereceklerini de vurgulayan Belediye başkanı Hasan Akcan, el birliği ile güzel Akyazı’mızı layık olduğu yere taşıyacağız dedi ve katılanların ve tüm Akyazı halkının kurban bayramını kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Bayramlaşmada son konuşmayı TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar yaptı ve Bayraktar, Akyazı için üzerime düşen görev ne ise onu düşünmeden yaparım dedi ve kapısının bütün Akyazılılara sonuna kadar açık olduğunu söyledi ve konuşmasını hem katılımcıların hem de Akyazılı hemşehrilerinin bayramlarını kutlayarak tamamladı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ