Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 28-09-2014 21:28   Güncelleme : 28-09-2014 21:28

AS AKYAZI 2 DE 2 YAPTI

Süper Lig A Grubu’na iyi bir başlangıç yapan As Akyazıspor,

AS AKYAZI 2 DE 2 YAPTI

sahasında ağırladığı Yenikent Fıratspor’u ilk yarıda Oğuzhan ve Yasin’in golleriyle 2-1 geçerek grupta 2’de 2 yapmayı başardı.

As Akyazıspor, Süper Lig A Grubu’nda ikinci hafta maçında sahasında Yenikent Fıratspor’u konuk etti.

İlk haftayı üç puanla kapatan iki takımın maçına iyi başlayan ev sahibi takım oldu.

Gayet zevkli ve çekişmeli geçen maçta her iki tarafta gole yakın bir futbol sergiledi. Rakip takım ilk golü kendi hatasından yedi. Kaleci urak’ın önündeki topa uzaklaştırmak amacı ile sert vuran Metehan topu Oğuzhan’na çarptırınca top doğrudan kaleye yönelerek filelere takıldı. 1-0

 35.dakikada Yasin ile iki farklı öne geçti. Korner atışından arka direkte beklemekte olan Yasin herkesin kafa vuracağını beklediği pozisyonda topu dizi ile yumuşattı. Plase bir vuruşla takımının 2. golünü attı.

Rakip Fıratspor 40.dakikada Kadir ile farkı bire indirdi. As Akyazı müdafasının bir hatasını iyi değerlendiren Kadir kaleci ile karşı karşıya kaldı. Güzel bir vuruşla durumu 2-1 yaptı.

 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı As Akyazısporun üstülüğü ile tamamlandı.

 Takımlar İkinci yarıya da hızlı başladılar. As Akyazı farkı artırmak rakip takım da beraberlik için oynadılar. Top bir o kalede bir bu kalede gitti geldi. Ancak her iki takım da gol bulamayınca maç 2-1 As Akyazısporun üstünlüğü ile tamamlandı.

As Akyazıspor: 2

Yenikent Fırat:  1

Saha: Akyazı

Hakemler: Yusuf Yıldırım** Erdi Öz** Ertan Bozdemir**

As Akyazıspor: Uğur*** Hasan*** Tolga*** Hasan*** Ercan*** Birol*** Taha*** Yasin** (Bilal**) Oğuzhan*** Zekeriya*** Yasin*** (Tuncay*)

Antrenör: Fatih Sarı

Yenikent Fırat: Burak** A.Samet** Göktürk** Metehan*** Hakan*** Ozan*** (Sefa**) Ömer** (Oğuzhan**) Kadir*** Murat** Orhan** Birkan**

Antrenör: Hüseyin Sülün

Goller: Dk.15 Oğuzhan, Dk.35 Yasin (As Akyazıspor), Dk.40 Kadir (Yenikent Fırat) 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ