Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 23-09-2014 18:21   Güncelleme : 23-09-2014 18:21

DOÇ. DR. HASAN SALİH SAĞLAM’DAN BAŞKAN HASAN AKCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam

DOÇ. DR. HASAN SALİH SAĞLAM’DAN BAŞKAN HASAN AKCAN’A  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı’ya gelerek Belediye başkanı Hasan Akcan’ı ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan ve Sakaryalılara daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilme adına tün sağlık kurum ve çalışanları ile birlikte el ele vererek çalıştıklarını söyleyen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sağlam, insan ve hasta haklarına saygılı, nitelikli insan kaynakları ile donanmış, güvenli, kanıta dayalı, verimli ve kaliteli hizmet sunmak için olağanüstü çalıştıklarını ifade etti ve insan odaklı profesyonel değerlerle şekillenen teşhis ve tedavide uluslar arası bilimsel niteliklere sahip hasta ve çalışanların memnuniyetini daima ön planda tutan bir anlayış içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretini belediye başkanı   Hasan Akcan’ı tebrik etmek ve başarı dileklerini sunmak için yaptığını söyledi ve Belediyeler bizim çalışmalarımızda önemli yer tutarlar dedi.

Belediye başkanı Hasan Akcan’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Belediye olarak Sağlık teşkilatlarımızın daima yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz dedi. Ziyaret esnasında Başkan Akcan, Akyazı Devlet Hastanesinde mevcut olan Uzman hekim ve personel açıklarını dile getirdi ve giderilmesi hususunda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam’dan talep etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ