Vefat
Giriş Tarihi : 18-09-2014 19:00   Güncelleme : 18-09-2014 19:00

HÜSEYİN DÜZCAN TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden

HÜSEYİN DÜZCAN TOPRAĞA VERİLDİ

 Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Ersin Düzcan ile yine Akyazı’da lokanta işletmeciliği yapan Ali Düzcan’ın babaları eski esnaf Hüseyin Düzcan (64) Gazi Süleyman Paşa camiinde öğleyin kılınan cenaze namazından sonra merkez mezarlığına defnedildi.

GİRESUN VALİSİ DE KATILDI

Eski Akyazı Kaymakamı ve Giresun Valisi Hasan Karahan’da Hüseyin Düzcan’ın cenaze törenine katılmak için Giresun’dan Akyazı’ya geldi. Gerek vefat eden Hüseyin Düzcan’la gerekse çocukları Ersin ve Ali Düzcan’la Akyazı’da görev yaparken yakın dost olduklarını belirtti ve bu nedenle ben de dostlarımı acılı günlerinde yalnız bırakmamak için cenazeye katılmak üzere Akyazı’ya geldim dedi.

Hüseyin Düzcan’ın cenaze törenine Giresin Valisi Hasan Karahan’ın dışında SESOB başkanı Hasan Alişan, Akyazı Belediye başkanı Has an Akcan, yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz, AKP, CHP ve MHP İlçe başkanları, ATSO ve BORSA başkanları ile SESOB’a bağlı Odaların başkanları, mahalle muhtarları, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, Akyazı belediye eski başkanı Yaşar Yazıcı ile kalabalık cemaat katıldı. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ