Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 18-09-2014 18:58   Güncelleme : 18-09-2014 18:58

DERTLEŞTİLER

Uzun yıllar Akyazı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevini

DERTLEŞTİLER

başarıyla yapan ve geçtiğimiz günlerde Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Uzman kadrosuna atanan Mesut Papatya ile yine yıllarca Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan’la birlikte siyaset yapan, ancak Akcan’ın belediye başkan adayı olması ile birlikte dostlukları sona eren ve her iki dostunu meclis listesine almadığı Belediye eski Meclis üyesi Emir Uzman ile Şekerbank eski Müdürü Sinan Açıkgöz, emekli eğitimci katıldıkları bir cenaze töreninde Gazi Süleyman Paşa cami bahçesinde bir araya gelerek dertleştiler.

Bu buluşma esnasında siyasiler Emir Uzman ile Sinan Açıkgöz’ün Belediye başkanı Hasan Akcan’dan yana hayli dertli oldukları gözlenirken, İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Mesut papatya’nın ise hayatından memnun olduğu gözlendi.

Gerek Uzman ve gerekse Açıkgöz, her ne kadar şu an itibarı ile aktif olarak siyaset yapmıyor gibi görünsek de bu bizim siyaseti bıraktığımız anlamına gelmez. Bilakis yaşadığımız ve hiç de beklemediğimiz bu durum bizi daha fazla kamçılamış ve daha çok çalışma şevki vermiştir. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Bugün böyle bir durum ortaya çıkmış olabilir. Yaptığımız iş siyasettir o nedenle yarın ne olacağı belli olmaz diyerek gelecekten umutlu olduklarını söylemeyi de ihmal etmediler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ