Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 17-09-2014 22:20   Güncelleme : 17-09-2014 22:20

HEM SİYASET HEM DE TİCARETİ KONUŞTULAR

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,

HEM SİYASET HEM DE TİCARETİ KONUŞTULAR

 yeğeni Seda Bayraktar’ın geçtiğimiz Pazar akşamı Rumeli Hisar üstünde bulunan Yıldız tesislerinde gerçekleşen nikah töreninde aynı masayı paylaştığı Karapürçek Belediye başkanı Orhan Yıldırım ile Akyazı Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Dokurcun belediye eski başkanı ve Akyazı Belediyesi Meclis üyesi Ruhi Yılmaz’la hizmet, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüsamettin Şen ve İşadamı Ahmet Ayvaz’la da ticaret konuştular.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Akyazı Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak’tan belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Şemsi Bayraktar, Dokurcun eski Belediye başkanı ve Akyazı Belediyesi Meclis üyesi Ruhi Yılmaz’la da dünkü ve bugünkü Dokurcun’u konuştu.

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan ve yardımcısı Mehmet Çakmak ile Karapürçek Belediye başkanı Orhan Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde Ankara’ya yaptıkları seyahat esnasında Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezine gelerek kendisine de bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Şemsi Bayraktar, yaptığı görüşme sırasında kendilerine bir Akyazılı olarak her zaman kapısının ardına kadar açık olduğunu ve kendisinden talep edilmesi halinde elinden gelen her türlü desteği vereceğini söylediğini ifade etti ve ben şahsen hem Akyazı hem de Karapürçek Belediye başkanlarından güzel hizmetler bekliyorum dedi.

Belediyesi kapandıktan sonra Dokurcun’un mahalleye dönüştüğünü belirten Bayraktar, Dokurcun bir mahalle olarak belki önceki yıllara nazaran hizmet almada sıkıntı çekebilir, ancak belediye başkanlarının Dokurcun’a hizmette kusur edeceklerini sanmadığını söyledi ve bende Ankara’dan yapılması gereken ne ise onu yapmaya ve Dokurcun’a hizmete hazırım dedi.

Karapürçek Belediye başkanı Orhan Yıldırım ile Akyazı Belediye başkanı Mehmet Çakmak ve Dokurcun eski Belediye başkanı Ruhi Yılmaz’da Şemsi Bayraktar’ın Ankara’da Türkiye’nin en büyük kuruluşunun başında bulunmasının kendileri açısından büyük bir şans olduğunu söylediler ve bu şansı biz iyi kullanmak istiyoruz. O nedenle Bayraktarla münasebetlerimizi her zaman sıcak tutuyoruz dediler ve ziyaretleri esnasında kendilerine gösterdiği yakın ilgi için de teşekkür ettiler.

 Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüsamettin Şen ve İş adamı Ahmet Ayvaz’la da iş dünyasını konuşan ve iş adamlarından Akyazı’nın iş dünyasının durumu ile ilgili geniş bilgiler alan Bayraktar, ben Ankara’dayım ama Sakarya ve Akyazı ile temaslarımı sıklıkla yapıyorum. Hemşehrilerimle her konuda görüşüyor ve bilgi alışverişinde bulunuyorum. Hazır bir araya gelmişken değerli Akyazılı işadamlarından çalışmaları hakkında bilgi aldım ve sorularına cevap verdim dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ