Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 16-09-2014 14:25   Güncelleme : 16-09-2014 14:25

BAYRAKTAR VE SAĞKOL AİLELERİNİN MUTLU GECESİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar

BAYRAKTAR VE SAĞKOL AİLELERİNİN MUTLU GECESİ

küçük kızı Seda’yı da evlendirmek suretiyle ikinci kez kayınpeder oldu ve mutluluğuna bir düğüm daha ekledi.

Aslen Rizeli olan ve İstanbul’da ikamet eden Huriye-Ali Sağkol’un yakışıklı oğlu Mehmet’le hayatını birleştiren Derya-Şinasi Bayraktar’ın güzeller güzeli kızı Seda’nın nikah merasimleri Rumelihisarı üstü Yıldız Hisar tesislerinde yapıldı.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Adapazarı Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Beşiktaşlı eski futbolcu Tayfur Havutçunun şahitlik yaptığı nikah Ataköy Belediyesi Evlendirme Memuru tarafından kıyıldı.

Seda-Mehmet çiftinin nikah merasimine gelin tarafı olarak Akyazı, Hendek ve Sakarya’dan yoğun katılım oldu. Aynı şekilde damat tarafından da katılım hayli yüksekti.

Bir tarafta Derya-Şinasi Bayraktar çifti, diğer tarafta da Huriye-Ali çifti mutlu gecelerine katılanlara ev sahipliği yaparken,yine gelin Seda’nın amcaları Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, BORSA Başkanı Ali Şener Bayraktar ve Soner Bayraktar’da özellikle Sakarya ve İlçelerinden gelen yakınlarına, dostlarına ve hemşehrilerine ev sahipliği yapmanın engin mutluluğunu yaşadılar.

Bizim Akyazı İnternet Gazetesi olarak dünyalar güzeli kızımız Seda ile yakışıklı damadımız Mehmet’e ömür boyu mutluluklar dileriz.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ