Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 08-09-2014 15:25   Güncelleme : 08-09-2014 15:25

EFSANE KOMUTAN MEHMET TATAR HASRET GİDERDİ

Akyazı’nın ve Akyazılıların en belirgin özelliği kendilerine hizmet eden

EFSANE KOMUTAN MEHMET TATAR HASRET GİDERDİ

dürüst ve görevi ile birlikte hizmette sınır tanımayan kamu görevlilerini asla unutmaz. Şu anda Gaziantep Vali yardımcılığı görevini yürüten eski Kaymakamımız Cemalettin Özdemir ile adı efsaneye çıkmış olan zamanın Jandarma Komutanı Mehmet Tatar’da bunlardan sadece ikisidir.

80 ihtilalinde Akyazı’da Yüzbaşı rütbesiyle Jandarma Komutanlığı yapan ve ihtilal ve askeri yönetim nedeniyle çeşitli konularda sıkıntı yaşayan Akyazılılara sıkıntılarını giderme konusunda çok büyük yardım yapan ve bir çok Akyazılıyı eziyet çekmekten kurtaran ve bu nedenle adı efsaneye çıkmış olan Mehmet Tatar önceki gün Akyazı’ya geldi. Çok sevdiği dostu emekli eğitimci Dinçer Üzbe’nin cenaze törenine katıldı ve ardından da dostları ile hasret giderdi.

Ben Kayseriliyim ama daima kendimi Akyazılı olarak görüyorum. Çünkü Akyazı’yı ve Akyazılıları çok seviyorum. Akyazı’da görev yaptığım süre içinde hayatımın sonuna kadar unutamayacağım anılar yaşadım. İyi günde de kötü günde de Akyazılılar benimle, bende Akyazılılar birlikte oldum, sürekli olarak birbirimize destek olduk diyen efsane komutan Mehmet Tatar, hiçbir zaman Akyazı’dan kopmadığını, sürekli olarak arkadaşları ve dostları ile haberleştiğini söyledi ve beni seven ve bağırlarına basan Akyazılı hemşehrilerime gazeteniz aracılığı ile en derin sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum dedi.  

Efsane komutanı b.ir an olsun yalnız bırakmayan Akyazılılar, özellikle 80 ihtilalindeTatar komutan burada olmamış olsaydı Akyazılıların canı çok yanardı. Allah ondan razı olsun demeyi ihmal etmediler. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ