Vefat
Giriş Tarihi : 07-09-2014 00:08   Güncelleme : 07-09-2014 00:08

DİNÇER ÜZBE GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün gece yarısı Mudurnu deresi kenarında

DİNÇER ÜZBE GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

bir ağaca asılı olarak bulunan ve intihar ettiği anlaşılan Dinçer Üzbe, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazenin evden alınışı sırasında İstanbul Lisesinde okuyan ikiz kızları Pelin ve Selin’in anneleri emekli öğretmen Aslı Üzbe’ye sarılarak ağlamaları yürekleri dağladı ve cenaze törenine katılan herkesi göz yaşlarına boğdu.

 Saat 12.00 de Ömercikler Mahallesindeki evinden alınan cenazesi Gazi Süleyman Paşa camiine getirildi. Burada öğleyin kılınan cenaze namazından sonra merkez mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Ölümü ile Eğitim camiası ile birlikte tüm Akyazı’yı derin üzüntüye boğan Emekli eğitimci ve 3 tahtalı İzci Lideri olan Dinçer Üzbe’nin düzenlenen cenaze törenine katılım hayli yüksek oldu. Siyasiler, STK başkanları, Akyazılıların unutmadığı Jandarma Komutanı Mehmet Tatar, Eğitim camiası, Üzbe ailesinin dost ve yakınları ile çok kalabalık cemaat katıldı. TİB  (Türkiye İzci Birliği) Federasyonu başkanı Orhan Toymaz, Federasyon İzci temsilcisi Zekai Altındal, İzci liderleri Gürbüz Kemal Özkök (Muğla) Zafer İsmailoğlu (Düzce) Hakan Çetin (Düzce) Refik Bahram (Düzce) Ahmet Akman, Ali Kozallık, Hayrettin Polat, Hüseyin Altay, İlhan Değirmencioğlu, İbrahim Çakmak, Caner Atman, Emre Melih Güneş, Hakan Çetin, Kemal Yılmaz, Cengiz Yılmaz, Merkih Çapur ile birlikte yurdun çeşitli bölgelerinden izci liderleri de cenaze katılmak için Akyazı’ya geldi. İzci liderlerine Akyazı İlçe İzci Kurulu başkanı ve eğitimci lider İsmail Kara, eski İl İzci Kurulu başkanları İrfan Sezer ile Güney Çatalbaş ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen cenaze törenine Dinçer Üzbe’nin İstanbul lisesinde okuyan ikiz kızları Pelin ve Selin’in sınıf arkadaşlarının da katılması dikkat çekti. Definden sonra eve giden öğrenciler sınıf arkadaşları Pelin ile Selin’e v e anneleri Aslı Üzbe’ye taziyede bulundular.

Dinçer Üzbe’nin oğlu ile kardeş ve diğer yakınları da taziyeleri kabul ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ