Vefat
Giriş Tarihi : 27-08-2014 23:51   Güncelleme : 27-08-2014 23:51

SONER ÖZTÜRK GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

D-140 Karayolu üzerinde meydana gelen

SONER ÖZTÜRK GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

kazada hayatını kaybeden Soner Öztürk'ü mesai arkadaşları ailesi ve sevenleri uğurladı.

Akyazı Kuzuluk Mahallesi D-140 Karayolu üzerinde 12 Ağustos Salı günü akşamı meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan, Soner Öztürk 14 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti Öztürk Taşburun Mahallesinde ki aile Kabristanlığında  toprağa verildi.

12 Ağustos Salı günü akşamı Kuzuluk Mahallesi D140 Karayolu üzerinde meydana gelen feci kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 5 kişi yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak güvenlik olarak çalıştığı Akyazı Devlet Hastanesine, oradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Soner Öztürk (27) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vali Coş ta Cenaze Törenine Katıldı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 14 gün sonra kazada hayatını kaybeden Soner Öztürk’ün cenaze törenine katıldı. Cenaze yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Coş, cenaze namazının ardından ilçeden ayrıldı.

Soner Öztürk’ün cenazesi Taşburun Mahallesi Merkez Şehit Ali Camisinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Taşburun Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Soner Öztürk’ten geriye çok sevdiği Taşburun spor’un maçında saha kenarına astığı “Herkes Sever, Biz Ölürüz” yazılı pankart kaldı.

Cenaze törenine Vali Hüseyin Avni Coş, İlçe Kaymakam Vekili Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, İzmir emniyet amir yardımcısı Yaşar Aydın,Akyazı belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak Ünal Gündüz,Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe müftüsü Mehmet Şenokur,siyasi parti başkanları, Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Savaş Taşkıran, hastane personeli ve güvenlik görevlileri, Genç işadamı İdris Caymaz,Taşburun Mahalle muhtarı Fethi Kılıçoğlu,sivil toplum kuruluşları başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ