Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 25-08-2014 19:14   Güncelleme : 25-08-2014 19:14

MECLİS ÜYESİ MURAT ÖZ: NEDEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANDIK

MECLİS ÜYESİ  MURAT ÖZ:  NEDEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANDIK

Belediye Meclisi toplantısınsa söz alan Meclis üyesi Murat Öz, toplantıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Gündem maddelerinde olağanüstü toplanmayı gerektirecek hangi madde bulunduğunu sorarak; “bu maddeler arasında olağan üstü toplanmamızı gerektirecek hangi madde mevcut?” dedi.

Meclise başkanlık yapan Mehmet Çakmak; “Akyazı’yı yurt içinde ve yurtdışında temsil ederek başarı kazanan sporcuları ilgili yönetmelik gereği ödüllendirmek için ve Kıraat Eğitim Derneği yanında bulunan arazinin dini tesis olarak imar planının düzenlenmesi için ilgili maddelerin önümüzdeki hafta yapılacak olan meclis toplantısına yetişmesi adına olağanüstü toplantı gerçekleştirdik” dedi.

İşinize mi geliyor

Meclis Üyesi Murat Öz; “ihalenin yasalara uygun yapıldığını biliyoruz. Bu ihalenin daha önce alınan meclis kararıyla kapalı zarf usulü yapıldığını da biliyoruz. Daha önce sıcak su satışıyla ilgili alınan meclis kararını yeni meclis olarak iptal etmiştik. Bu ihaleyi de aynı şekilde oylamaya sunarak iptal edebilirdik. Neden oylamadık, kapalı zarf usulü olması sizinde mi işinize geliyor? Dışarıda vatandaşlar meclis üyesi olarak bizlere soruyor, bizler de cevap veremiyoruz. Bu konu hakkında mecliste herhangi bir tartışma yapmıyoruz.

Akbalık Organizasyonu Kimlere Verildi?

Murat Öz konuşmasının devamında; “Akyazı’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak Akbalık güreşlerinin organizasyonu kimlere verildi? Bu organizasyonu yapanlar bu konuda tecrübeli mi? Bu ilgili maddelerin kararlarını 10 gün sonra da alabilirdik? Neden her şey tartışılmadan aceleye getiriliyor? Hayvan barınağında olduğu gibi bir fiyasko yaşamayalım” dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ