Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 21-08-2014 23:19   Güncelleme : 21-08-2014 23:19

AKYAZI'DA ŞAMPİYONLAR ZAFER KUPASI İÇİN YARIŞACAK

Sakarya Gençlik ve Spor il müdürlüğü ile Akyazı Belediyesi işbirliğinde

AKYAZI'DA ŞAMPİYONLAR ZAFER KUPASI İÇİN YARIŞACAK

 Akyazı Kapalı Spor salonunda 23 Ağustos Cuma günü sabah saat 10.00' da başlayacak olan Karate Turnuvasında bir çok şampiyon kıyasıya müsabakalar yapacak.

 Sosyal ve Kültürel belediyecilik çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Akyazı Belediyesi bu çalışmalar kapsamında harekete geçerek Sakarya Gençlik ve Spor il müdürlüğü ile ortaklaşa Karate turnuvası düzenliyor. 23 Ağustos Cuma Günü Akyazı Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan turnuvada şampiyon sporcular ödül ve zafer kupası için kıyasıya mücadele verecek.

 Sakarya genelinden 320 sporcunun yarışacağı turnuvaya 1998 ile 2007 doğumlu bay ve bayan minik, yıldız ve  Ümitler kategorisinde olmak üzere sporcular katılacak. 23 Ağustos Cuma Günü Akyazı Kapalı Spor Salonunda sabah saat 10.00' da başlayacak olan müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllerini saat 16.30'da yapılacak ödül töreni ile Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Sakarya Gençlik ve Spor il müdürü verecek.

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Sportif faaliyetleri Sporu ve Sporcuyu seven spor müsabakalarına büyük teveccüh gösteren ilçemiz bu güne kadar bağrından bir çok başarılı sporcu yetiştirmiş ve yetiştirmeye de devam etmektedir.İlçemizde sportif faaliyetlerin devam etmesi gençlerimizin spor sevgisini çoğaltmak amacıyla Sakarya Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüz ile birlikte düzenleyeceğimiz Karate Turnuvamıza Sakarya genelinden 320 sporcumuz katılacak ve kıyasıya yarışacaklar. Sonuçlar her ne olursa olsun gençlerimiz kazanacak sağlıklı nesiller sporu seven nesiller böyle yetişecek" dedi

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ