Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-08-2014 23:35   Güncelleme : 20-08-2014 23:35

BAŞKAN SPORCU OLUNCA ZABITASI DA SPORA BAŞLADI

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sağlık yaşam

BAŞKAN SPORCU OLUNCA ZABITASI DA SPORA BAŞLADI

işe ve güne zinde başlamak amacıyla haftada iki gün güne spor ile başlıyor.

Hasan Akcan’ın Belediye Başkanı olması ile yeni başkana ayak uydurmakta sıkıntı yaşayan Belediye zabıta memurları çözümü antrenmanlara başlamakta buldu. 

 Bu nedenle Hafta'da iki gün Salı ve Perşembe günleri Kapalı Spor salonunda 1 saat ve her gün mesai başlamasından önce 20 dakika olmak üzere Spor'a başlayan Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri sağlık yaşam için önemli bir adım attı. Zabıta Ekipleri günlük yoğun stresi azaltmak yoğun tempo'ya daha rahat ayak uydurabilmek ve işlerine daha iyi motive olabilmek amacıyla Spor için  bir araya geldiler.

 Akyazı Zabıta Müdürü Emrullah Demirci " Spor'u çok seven ve spor'a her zaman destek veren sayın Belediye Başkanımız Hasan Akcan'ın emri doğrultusunda  ve Zabıta yönetmeliğinin de 29 maddesi gereğince spor yapma hakkımızı kullanıyoruz. Bu doğrultuda Spor yapmak ve zinde kalmak amacıyla güne daha iyi başlamak işimize daha iyi motive olmak amacıyla da Salı ve Perşembe günleri mesai saatleri dışında Akyazı Belediyesinde görevli tüm zabıta personelimiz ile birlikte Akyazı Kapalı Spor salonunda Kültür Fizik çalışmaları,Yürüyüş ve Koşu gibi spor hareketleri ile yaparak Zinde ve dinç kalıyoruz. Yaptığımız sporun tüm arkadaşlarımıza iyi geldiğini görüyoruz. Akyazı zabıtasında sağlıklı spor dolu günler hayırlı olsun "dedi.

 Belediye Başkanı Hasan Akcan çeşitli vesilelerle yaptığı konuşmaları sırasında esprili bir şekilde “benim hızıma yetişemezsiniz” diyor. Başkan da haftada 2

Antrenman maçı yaptığına göre diğer belediye personeli de antrenmanlara başlasa iyi olur.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ