Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 18-08-2014 21:27   Güncelleme : 18-08-2014 21:27

DELİKANLILAR DAMAT AKCAN'A ZOR ANLAR YAŞATTILAR

17 Ağustos Pazar günü Fazlıoğlu spor tesislerinde yapılan muhteşem

DELİKANLILAR DAMAT AKCAN'A ZOR ANLAR YAŞATTILAR

 

 

bir düğün töreni ile dünya evine giren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın oğlu Enes Akcan sevdiğine kavuştu kavuşmasına da Serdivan’daki kız evinde başlayan ve Fazlıoğlu tesislerine kadar olan gelin alma sırasında oldukça sıkıntılı anlar yaşadı.

 Sıkıntıyı çıkaranlar da Serdivan’daki gelin hanımın mahallesindeki delikanlılardı. Delikanlı başı ve beraberindekiler “zordur almak bizden kızı” diyerek ne kadar adet varsa taviz vermeden uyguladılar.

 İlk önce yol bağına maruz kalan gelin ve damat nasıl olduysa ayakkabılarını da delikanlılara kaptırınca Akyazı’ya kadar yalınayak gelmek zorunda kaldılar.

 Damat Enes yalınayak arabadan indi. Ayakkabılarını istedi. Gelin hanım arabadan inemedi. Ayakkabıların akibeti araştırıldı. Sonunda ayakkabıların yeri tespit edildi. Delikanlı başı ile ayakkabı pazarlığı başladı. Pazarlık yarım saat sürdü ve sonunda 200 lira damat ayakkabılarına, 200 lira da gelin hanımın ayakkabılarına değer biçildi ve anlaşma sağlandı.

Bu pazarlık sırasında sadece BİZİM AKYAZI objektifleri vardı.

 Sıkıntılı dakikalarından 400 lira vererek kurtulan genç çiftler ayakkabılarını  giydiler. Ve doğrudan nikah masasına oturdular. Hayırlısı ile kıyılan nikah’tan sonra damat Enes Akçan sevdiğine kavuşmanın mutluluğu ile yüzü güldü ve derin bir oh çekti.Davetliler nikahın gecikmesinin nedenini de sonradan öğrendiler.

HABERİN VİDEOSU TIKLA İZLE  https://www.facebook.com/photo.php?v=529118653901442

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ