Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 14-08-2014 23:14   Güncelleme : 14-08-2014 23:14

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ GÜLŞAH YILMAZ’DAN BASINA KAHVALTI

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz Akyazı’da görev yapan basın mensuplarına bir sabah kahvaltısı verdi

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ GÜLŞAH YILMAZ’DAN BASINA KAHVALTI

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz Akyazı’da görev yapan basın mensuplarına bir sabah kahvaltısı verdi. Müdürlük binasında gerçekleşen kahvaltıda konuşan Dr. Yılmaz “Doğum iznine ayrılıyorum. Allah izin verirse Eylül ayı ortalarında tekrar göreve başlayacağım. İzne ayrıldığım bu gün bizi hiç yalnız bırakmayan, yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyuran siz değerli basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelip veda etmek istedim. Davetime icabet ettiğiniz için ve yaptığımız çalışmalarda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Eylül ayı ortalarında tekrar buluşmayı umut ederek veda etmek istiyorum”

Kahvaltıya katılan Gazeteciler adına konuşan Salim Özyılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Gerek siz ve gerekse Ortopedi Uzmanı eşiniz Dr. Cabbar Yılmaz’ın başarılı çalışmalarını dikkatli bir şekilde takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Her ikinizin de başarılı olmanızı biz Akyazılılar için bir şans olarak değerlendiriyoruz.  Davetiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir doğum yapmanızı, doğacak yeni çocuğunuzla birlikte ailece mutlu bir yaşam sürdürmenizi ve insanlara sınır tanımadan vermekte olduğunuz hizmeti bugün olduğu gibi bundan sonra ki yıllarda da devam ettirmenizi  temenni ediyor ve de bekliyorum”

Gazeteci Salim Özyılmaz, konuşmasını tamamladıktan sonra Dr. Gülşah Yılmaz’a bir çiçek takdim etti.

Verilen kahvaltıya basın mensuplarının dışında S.A.B.A.H Akyazı temsilcisi Eczacı İlhan Durgut ile İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışan personel de katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ