Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 30-07-2014 23:24   Güncelleme : 30-07-2014 23:24

ŞİRİN VE AÇIKGÖZ AİLELERİNİN MUTLU GECESİ

İlçemiz Yahyalı mahallesi halkından Ümit ve Melahat Açıkgöz çiftinin

ŞİRİN VE AÇIKGÖZ AİLELERİNİN MUTLU GECESİ

 yakışıklı delikanlısı Batuhan Açıkgöz ile Akyazı Belediyesi çalışanlarından Cengiz ve Şengül Şirin çiftinin güzel kızları  Büşra Şirin bu gece düzenlenen muhteşem bir nişan töreni ile evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar.

Batakköy Mahallesindeki Semazen tesislerinde kalabalık bir davetli önünde gerçekleşen nişan töreninde yüzükleri Gelin hanımın dedesi emekli öğretmen Sabri Şentürk tarafından takıldı. Dede Şentürk  Yüzükleri takarken yaptığı konuşma sırasında oldukça duygulandı. Adeta kelimeler boğazında düğümlendi.

Takı merasimi sonrasında orkestranın çaldığı hareketli müzikle birlikte sahneyi dolduran gençler nişanlı arkadaşlarını da aralarına alarak doyasıya eğlenme fırsatı da buldular.

Gelin hanımın anne babası ile damat beyin anne babası da mutluluklarını paylaşmak üzere davetlerine katılan  misafirleri ile yakından ilgilenerek kendilerine teşekkür ettiler ve izzeti ikramda bulundular.

Bizim Akyazı ailesi olarak Açıkgöz ve Şirin ailelerini tebrik eder, genç çiftlerin nişanlılık dönemlerinin mutlu sonla noktalanmasını dileriz.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ