Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 30-07-2014 00:32   Güncelleme : 30-07-2014 00:32

ATSO-BORSA VE ZİRAAT ODASINDA BAYRAMLAŞMA

Her dini bayramda olduğu gibi bu ramazan bayramında da

ATSO-BORSA VE ZİRAAT ODASINDA BAYRAMLAŞMA

Akyazı’nın en büyük üç sivil toplum kuruluşu konumunda olan ATS O-BORSA ve Ziraat Odası birlikte düzenledikleri bayramlaşma programına ilgi büyüktü.

ATSO ve BORSA  başkanlığı görevini yürütmekte olan Bayraktar kardeşlerin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programında Odalar adına konuşmayı Ziraat Odası ve Ticaret Borsası başkanı Ali Şener Bayraktar yaptı.

Bayraktar, bayramların sevgi ve saygıların yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı günler olduğunu söyledi ve kutlamakta olduğumuz ramazan bayramımızda bu hedef doğrultusunda kutlanmaktadır dedi.

Dünya geneline bakıldığında Müslümanların yoğun bir baskı altında ve sürekli olarak öldürülen taraf olduklarının gözlendiğinin altını çizen Bayraktar, işin garip tarafı ölen her bin Müslüman’dan 900’ünü katledenin yine Müslüman olduklarını görüyoruz. Bu durum kuşkusuz her Müslüman’ı derinden üzüyor diyen Ali Şener Bayraktar, son olarak Gazze’de yaşananların insanlık dramı olduğunun altını çizdi ve çoluk çocuk ve kadın demeden önüne geleni öldüren İsrail’i sadece kınamak yetmez, onların en ağır şekilde cezalandırılmaları için ne yapılması gerekiyorsa o mutluk surette yapılmalıdır dedi.

Ali Şener Bayraktar akmakta olan Müslüman kanlarının artık durdurulması gerektiğinin de altını çizdi ve tüm Müslümanları ve İslam Alemini birliğe ve beraberliğe davet etti ve konuşmasını bayram kutlaması ile sonlandırdı.

Düzenlenen bayramlaşma programına Akyazı protokolü,  siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş ve çok sayıda Mahalle Muhtarı, Odaların Meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle Odalara kayıtlı üyeler katıldı. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ