Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 30-07-2014 00:06   Güncelleme : 30-07-2014 00:06

AKYAZI’DA MEYDANA GELEN KAZALARI VE OLAYLAR BAYRAMIN TADINI KAÇIRDI

İdrak ettiğimiz ramazan bayramı süresince Akyazı’da meydana gelen kazalarda

AKYAZI’DA MEYDANA GELEN KAZALARI VE OLAYLAR BAYRAMIN TADINI KAÇIRDI

kişilerin yaralanması üzerken, ölümle biten kazanın olmaması ise sevindirdi.

DOKURCUN’DA KAZA 5 YARALI

Ramazan’ın son günü iftark saatlerinde Akyazı’nın Dokurcun Mahallesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Kaza Dokurcun Mahallesine girişte oldu. Viraja girerken kontrolden çıkan 34 TV 9590 plakalı yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada otomobil sürücüsü Kenan D ile otomobil içinde bulunan Emine, Enes ve Nursena D ile Tuğba A. Yaralandılar. 112 ambulansları tarafından Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar ilk tedavileri burada yapıldıktan sonra Sakarya Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

D-140’DA KAZA 3 YARALI

D-140 karayolunun Kenan Sofuoğlu pisti yakınlarında takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı. 54 HP 875 plakalı otomobil Kenan Sofuoğlu pisti yakınlarında bilinmeyen bir nedenle yoldan çıktı ve şarampole yuvarlanan otomobil takla atarak durabildi.

Sürücü Hamza Ünlütürk (24) ile otomobilde bulunan Emre Ünlütürk (23) ve Emre Çınar (22) yaralandı. Yaralılar 112 ambulansla Akyazı Devletü Hastanesine kaldırıldılar. Sürücü Hamza Ünlütürk, ilk tedavinin ardından Sakarya Araştırma Hastanesine sevk edildi.

KARAÇALLIK MAHALLESİNDE KAZA 3 YARALI

Bayramın ilk günü Akyazı’nın Karaçallık mahallesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek olmak üzere3 kişi yaralandı.

Hüseyin A. Yönetimindeki 54 KA 385 plakalı otomobil Karaçallık Mahallesinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun kenarındaki eve çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Kaza sonunda sürücü Hüseyin A , eşi  Merve ile 5 aylık bebek Ensar yaralandılar. Yaralılar 112 ambulansla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

GÜZLEK MAHALLESİNDE BİR KİŞİYARALANDI

Akyazı’ya bağlı Güzlek Mahallesinde akrabalar arasında çıkan kavgada Alaattin Karagüzel (33) isimli şahıs tabanca ile bacağından yaralandı.

Yaralanan Karagüzel özel bir araçla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaralı Alaattin karagüzel’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HASTANE MAHALLESİNDE KAZA 1 YARALI

Akyazı istikametinden Kuzuluk istikametine gitmekte olan Hüseyin Ş. Yönetimindeki 54 ZL 383 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle Akyazı Adliyesi önlerinde önce yol ortasındaki dubalara çarptı sonra da Akyazı Adliyesi duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü Hüseyin Ş. Yaralanırken, otomobil içinde bulunan diğerleri ise kazayı yara almadan atlattı.

Akyazı Jandarması olaylarla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor. 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ