Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 30-07-2014 00:00   Güncelleme : 30-07-2014 00:00

ÖZYILMAZ’DAN MESLEKTAŞLARINA İFTAR

Meslektaşlarına her ramazan ayında iftar yemeği vermeyi

ÖZYILMAZ’DAN MESLEKTAŞLARINA İFTAR

 geleneksel hale getiren gazeteci Salim Özyılmaz, bu ramazanda da bu geleneğini sürdürdü ve meslektaşlarına ramazanın 29.günü akşamı İnci Pizza’da iftar yemeği verdi. Akyazı’da görev yapan gazetecilerle, site çalışanlarının katıldığı iftar yemeği neşe içinde geçti. 

Yemek sonrası duayı yapan ve verilen iftara misafir olarak katılan Ak-Belde eski Genel Müdürü Osman Aydın’a “Görevde bulunduğu süre içinde basınla olan iyi ilişkileri ve baskına verdiği destek” nedeniyle Akyazı’da görev yapan Gazeteciler tarafından hazırlanan plaket yine aynı iftara misafir olarak katılan Hendek Yeni Şafak Gazetesi sahibi ve gazeteci Ahmet Çileci tarafından verildi.

Plaket takdiminden sonra konuşan gazeteci Salim Özyılmaz, yaptığı davete katılan meslektaşlarına teşekkür etti ve bu gelenek benim ömrüm olduğu sürece kesintisiz devam edecektir dedi.

Özyılmaz, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı ve özellikle genç meslektaşlarına da “Birbirinizi sevin. Birbirinize saygı gösterin ve haberleri tarafsız bir şekilde yapın ve kimsenin adamı olmayın” uyarısında bulundu.

Özyılmaz tarafından verilen iftar yemeği toplu resim çektirilmesi ile son buldu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ