Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 27-07-2014 15:25   Güncelleme : 27-07-2014 15:25

TAYYİP ERDOĞAN İÇİN OY İSTİYOR

Ak parti’nin kuruluşundan beri Akyazı Ak parti ilçe teşkilatına üye olan ve

TAYYİP ERDOĞAN İÇİN OY İSTİYOR

 girdiği her seçimde parti için çalışan Ali Başkan şimdi ise 10 ağustos 2014 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışıyor.

 Kendinse ait bisiklete Türk bayrağı ve Ak partinin bayrağı ile süsleyerek, ses sistemi de taktırıp yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanılan müzikleri çalarak merkez mahalleleri pedal çevirerek geziyor.

 Ak Parti Genel başkanı ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos 2014 de yapılacak olan cumhurbaşkanlık seçiminin kazanılması için yaptığı çalışmalardan dolayı Akyazı ilçe teşkilatından her hangi bir ücret almadığını belirterek, sayın başbakanımızı gönülden seviyor ve destekliyorum. Ak partinin şimdiye kadar girdiği tüm seçimlerin kazanılması için ilçe teşkilatının bana verdiği tüm görevleri yerine getirmeye çalıştım. Sayın başbakanımızı gönülden seviyor ve destekliyorum. Kendisinin Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması Türkiye’nin geleceği için önemsiyorum bundan dolayı Parti teşkilatından beş kuruş almadan seçimin kazanılması için karınca misali çalışıyorum “Her Şey Büyük Türkiye” için dedi.

Diğer Partililer Ak parti için çalışmayı bırakıp kendilerinin adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmamı bunun karşılığında günlüğü 100 TL teklif ettiler. Ben de kendilerine çuvalla daverseniz kabul etmiyorum diyerek reddettim dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ