Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 24-07-2014 09:52   Güncelleme : 24-07-2014 09:52

AKYAZI’DAKİ HALK İFTARINDA İZDİHAM

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi'nin organizatörlüğünde

AKYAZI’DAKİ HALK İFTARINDA İZDİHAM

geleneksel olarak yapılan Halk İftarlarına bir yenisi daha eklendi.

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var programları, Akyazı Gazi Süleyman Paşa camii çevresi başta olmak üzere çarşı içinde devam etti. Hazırlanan gönül sofralarında on bin'e yakın Akyazılı oruç açtı. İftarın ardından tüm İslam aleminin kurtuluşu ve selameti için dualar edildi.

Akyazı'da gerçekleştirilen İftar programına; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım'ın yanı sıra, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora ve on bin'e yakın Akyazılı aileleri ile birlikte katıldı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan iftar öncesinde gönül sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti, İshak Daniş Hoca'nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında okunan ezan ile binlerce Akyazılı oruçlarını açtı. İftarın ardından alanı dolduran vatandaşlar tüm İslam aleminin birlik-beraberlik ve selameti için dualar etti. Akyazı iftarı, miniklerin büyük keyif aldığı Orta Oyunu ve Hacivat Karagöz gösterileri ile sona erdi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ