Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 20-07-2014 13:53   Güncelleme : 20-07-2014 13:53

AKBALIK VOLEYBOLUNDA SÜRPRİZLER

7.Geleneksel Kuzey Kafkas Köyler Voleybol turnuvası Akyazı’nın Akbalık mahallesinde devam ediyor.

AKBALIK VOLEYBOLUNDA SÜRPRİZLER

Eleme maçlarında Beynevit spor turnuvanın iddialı takımı ev sahibi Akbalık karşısında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçı sürpriz bir şekilde  3-2 kazanarak bir üst tura çıktı.

Tarihi Akbalık Güreş sahasında oynanan ve Büyük seyirci desteği ile Akbalık sahasına gelen Beynevit Spor 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçı bırakmadı. Seyirci desteğini de arkasına alan Beynevit Spor maçı 3-2 kazanmasını bildi. Maç sonunda seyircisi ile kucaklaşan Beynevit Spor sevinç gösterileri yaptı.

Gecenin 2.inci maçı ise Kepekli Spor ile ASPN193 Takımları arasında oldu. ASPN193 takımı, Kepekli Spor’u 3 0 yenmeyi başardı.

Bu yıl 7.si düzenlenen Geleneksel Kuzey Kafkas Köyler Voleybol turnuvası Akyazı’nın Akbalık mahallesinde devam ediyor. Turnuvada 8 grupta 32 takım mücadele ediyor. 23 Haziranda başlayan turnuva 26 Temmuz Cumartesi günü oynanacak olan final maçı ile son bulacak.

Turnuvanın tertip komitesini oluşturan Taner Açba, Selçuk Sol (Sımsım), Zafer Kopal (Kopahiya), Murat Baba (Papa), Ertan Balba (Palba) ve Atakan Karaca (Karaçi) grup maçlarında izlediğimiz kaliteli maçlardan sonra oynanacak olan eleme maçları ile çeyrek final, yarı final ve final maçının ise daha kaliteli maçlara sahne olacağını belirtip tüm voleybol severleri Akbalık’a davet ediyorlar.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ