Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 18-07-2014 19:58   Güncelleme : 18-07-2014 19:58

HALK OTOBÜSLERİNE BELEDİYEDEN SIKI DENETİM

Akyazı Adapazarı arasında yolcu taşımacılığı

HALK OTOBÜSLERİNE BELEDİYEDEN SIKI DENETİM

yapmakta olan halk otobüslerinden gelen şikayetler üzerine Akyazı Belediyesi harekete geçti. İlk olarak belediye başkanı Hasan Akcan Kooperatif başkan ve yönetimi ile bir toplantı yaptı ve bu toplantıda sorunlar masaya yatırıldı ve bazı radikal kararlar alındı.

Bu duruma göre bundan böyle Akyazı Adapazarı arasında yolcu taşımakta olan ve Kooperatife kayıtlı midibüsler hem Akyazı’dan hem de Sakarya’dan saatinde kalkacak ve belirlenen saat içinde de gidilecek olan yere ulaşacak.

Vatandaşın en çok şikayetlerinden biri olan fazla yolcu konusu da yapılan o toplantıda görüşülen bir başka konu oldu. Yapılan görüşme sonunda ayakta yolcu alınmayacak ve seyahat etmekte olan yolcuların daha rahat ve huzurlu bir ortamda seyahat etmeleri sağlanacak.

Toplantı sonrası açıklama belediye başkanı Hasan Akcan’dan geldi. Akcan, İlçemiz ile ilimiz arasında yolcu taşımakta olan, Kooperatife bağlı halk midibüslerinden bazı şikayetler alıyorduk. Konu her ne kadar Büyükşehrimizi ve dolayısıyla UKOME’yi ilgilendiriyorsa da seyahat edenlerin ilçemiz insanları olması nedeniyle sorunlara el attığını söyledi ve önce Kooperatif başkan ve yönetimi ile bir araya geldik, sorunları masaya yatırdık. Karşılıklı görüştük ve bir karara vardık. Gelen şikayetlerin ortadan kaldırılmasına ilişkin Kooperatif yöneticileri bana söz verdi. Bende yaptığımız toplantıdan çıkarttığımı Büyükşehrimizle ve UKOME yetkilileri ile görüşeceğim. Öyle inanıyorum ki, yaptığımız bu toplantıdan sonra Kooperatif yöneticileri ve dolayısıyla midibüs sahip ve sürücüleri kendilerine bir çeki düzen verecekler ve seyahat etmekte olan hemşehrilerimiz de huzurlu bir ortamda seyahatlarını yapacaklardır.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı