Eğitim
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZI MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu

AKYAZI MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU

 mezun olan öğrencileri, 2013- 2014 Eğitim Öğretim yılı sonunda okul bahçesinde düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Akyazı Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçük konuşmasını yaptı. Küçük konuşmasında açıldığı günden bu güne kadar çeşitli programlardan 4784 mezun verdiklerini, 19. yılımızda da 123 öğrencimizi bugün mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerine de seslenen Müdür Küçük sizleri en iyi şekilde yetiştirerek hayata hazırlayan öğretmen kadromuza teşekkür ediyor, siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum dedi.

MYO Müdürü Hasan Küçük’ün ardından Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı da kısa konuşmasında , öğrencilere bundan sonraki hayatlarından başarılar diledi.

Son olarak Meslek Yüksek Okulları Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık söz alarak Sakarya Üniversitesi ve Akyazı MYO işbirliği içinde yapılan çalışmalardan bahsetti.

Törende son konuşma okul birincisi  Derya Bulduk tarafından yapıldı. Derya Bulduk yaptığı uzun ve duygusal konuşmasında  eğitim sürecinden mezun olana kadar geçirdikleri sürede neler yaşadıklarını, bundan sonraki gelecek öğrencilere neler yapmaları gerektiği ve tüm mezun olan arkadaşlarına bundan sonraki hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulunarak mezun olan tüm arkadaşlarını tebrik etti ve yolunuz ve bahtınız açık olsun dedi.

Konuşmaların ardından Akyazı MYO’unu 1’inci bitiren Dış Ticaret Bölüm 1’incisi Derya Bulduk’a plaketini ve hediyelerini kaymakam Kamuran Mustafa Ballı verdi. Okul ikincisi Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 1’incisi Bekir Göktaş’a plaketini ve Belediye Başkanı Hasan Akcan verdi. Akyazı MYO Üçüncüsü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölüm birincisi Semanur Gül’e plaket ve ödülünü Meslek Yüksek Okulları Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık verdi.

İşletme Yönetimi Bölüm 1.incisi Melike Çelik, Gaz ve Tesisat Teknolojileri Bölüm 1.incisi Gökhan Aycan, Makine Bölümü 1’incisi Hüseyin Kandemir ve İklimlendirme ve Soğutma Teknolojileri bölümü 1.incisi Duran Erdoğan’a plaket ve ödüllerini okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçük ve öğretim görevlileri takdim etti.

Ödül töreni sonrası okul 1.incisi Derya Bulduk tarafından Akyazı MYO Yaş kütüğüne adının yazıldığı plaket çakıldı. Mezun öğrenciler kep atarak mezuniyeti kutlamasının ardından mezuniyet töreni sona erdi.

Mezuniyet töreninin ardından protokol üyeleri, okul yönetimi, öğrenci aileleri ve öğrenciler okul bahçesinde kurulan sofralarda hep birlikte iftar yaparak oruç açtılar.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı