Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ATSO VE BORSADAN VALİ COŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ

Sakarya’nın yeni Valisini Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası

ATSO VE BORSADAN VALİ COŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ

(ATSO) yönetimi ile Akyazı Ticaret Borsası yönetimi birlikte “hoş geldin” ziyareti yaptı.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar Sakarya’nın yeni Valisine “İlimize hoş geldiniz” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü. “Akyazı’nın Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasına sahip ender İlçelerden biri olduğuna dikkat çekti ve Sakarya’nın önemli İlçelerinde biri olan Akyazı, sanayisi, turizmi ve tarımı ile iç içe doğa harikası bir İlçedir. ATSO ve Borsa olarak bizde bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel ve daha yeşil bir ilçe olması konusunda hassas davranıyoruz. Hedefimiz çevreyi ve derelerimizi kirletmeyen sanayinin Akyazı’da faaliyette olmasıdır. Bu konuda kararlılığımız sürüyor. Önceki hataları tekrarlamama adına bugün daha seçici davranıyoruz. Bir başka hedefimiz olan işsizliğinde belini kırdık. Yeni yatırımcıların faaliyete geçmesi ile birlikte işsizliğin kökünün kazınacağına olan inancımız sürüyor”

Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar’da konuşmasında kendisinin aynı zamanda Ziraat Odası başkanı ve Ziraat Odaları Sakarya İl Koordinasyon Kurulu başkanı olduğunu da söyledi ve Vali Coş’a Akyazı’nın tarımsal potansiyeli hakkında geniş bilgiler verdi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi ve güzel İlçenizi tanımak ve orada yaşamakta olan saygıdeğer vatandaşlarımızla tanışmak istiyorum ve yapılan ziyaret için teşekkür ediyorum dedi.

Valiyi ziyaret eden Yönetim Kurulu başkanı Şinasi Bayraktar’ın başkanlığındaki ATSO heyetinde Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Orhan Erdem ve Mustafa Şule, Yönetim kurulu üyeleri Sadi Ömercikoğlu ile İrfan Akbulut ve Genel Sekreter Yalçın Karaçayır, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar’ın başkanlığındaki Ticaret Borsası heyetinde de Meclis Başkanı Hüsamettin Şen, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat Böcek ve Genel Sekreter Adem İsmail Tevfikoğlu da yer aldı.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı