Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

KIRKPINARIN BAŞARILI GÜREŞÇİSİNE ALTIN ÖDÜLÜ

653. tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine

KIRKPINARIN BAŞARILI GÜREŞÇİSİNE ALTIN ÖDÜLÜ

 katılan ve başarı elde eden Akyazı belediyesi güreşçilerine belediye başkanı Hasan Akcan tarafından Kuzuluk Alabalık Sofrasında ağırlandılar.Belediye başkanı Hasan Akcan, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi “  Akyazı’mızı yağlı güreşlerde de başaralı bir şekilde temsil ettiniz. Bu nedenle sizlerle gurur duyuyorum ve sizlerden daha büyük başarılar bekliyorum”

Akyazı belediyesi olarak güreşle birlikte sporun her dalında var olduklarını söyleyen başkan Akcan, yaz spor okullarımızda 8 branşta 7 binin üzerinde çocuğumuza eğitim veriyoruz. Bu rakam gelecek yıllarda daha da artacaktır dedi ve belediye olarak gençlerin hizmetinde olduklarının altını çizdi.

Konuşmasının ardından yemeğe davet edilen tüm güreşçileri tek tek kucaklayıp tebrik etti ve daha sonra tarihi Kırkpınar güreşlerinde Küçük Orta Küçük boyda ikinci olan Akyazı belediyesi güreşçisi Oğuzhan Tekmen’i altınla ödüllendirdi.

Belediye başkanı Hasan Akcan’dan altın ödülünü alan Oğuzhan Tekmen’de konuşmasında birinciliği kıol payı kaçırdığı için üzgün olduğunu söyledi ve beni ve arkadaşlarımı bu mertebeye getiren başkanlarımıza ve antrenörümüze şahsım ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı