Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AS AKYAZISPOR’DA YENİ DÖNEM

s Akyazsıspor’da Yaşar Yazıcı dönemi kapandı

AS AKYAZISPOR’DA YENİ DÖNEM

 yerine Hasan Akcan dönemi başladı. Önceki gün gerçekleşen ve tarafımdan yönetilen olağanüstü genel kurulda yapılan seçimler sonunda yönetim kuruluna çok sayıda yeni isimler girdi. Yönetime giren yeni isimlerin çoğunun belediye kökenli olması ise dikkat çekti.

Seçilen isimlere baktığımda tamamı kendi işlerinde başarılılar. Ancak fırsat bulup As Akyazısporla ilgilenip ilgilenmeyecekleri konusunda üzerimde bir tedirginlik var. Bunu söylemeden geçmek istemiyorum.

Herkes bilir ki, futbol işi bir başkadır. Başarıyı yakalayabilmek için mutlaka zaman ayırmak ve yönetiminde olduğun kulübe hizmet etmek gerekir. Tedirginliğim kendi işlerinde başarılı olan yönetimde yer almış isimlerin birçoğunun kendi işlerinin de yoğun olması benim tedirginliğimdir. Zira bu durumu yapılan olağanüstü genel da görev i yeni arkadaşlarına devreden yönetimde gördüm. O nedenle bu durumu sizlerle paylaşmak istedim.

HPenüz görev taksimi yapılmadı ama haliyle As Akyazıspor’un yeni başkanı belediye başkanı Hasan Akcan olacak. Akcan’da eski başkan Yazıcı gibi sporun içinden gelen bir isim. Futbol başta olmak üzere diğer spor dallarına da gereken desteği vereceğine inanıyorum. Ancak önceki gün yapılan olağanüstü genel kurula katılmayışına bir anlam veremedim. Hatta belediye başkanının genel kurula katılmayışıyla ilgili olarak genel kurul üyelerine bilgi verilmemesini de yadırgadım. En azından biri çıkıp ta başkanımız toplantıda, ya da şu sebepten ötürü toplantıya katılamıyor ama başkanımızın genel kurula katılanlara selamları var demesi lazımdı. Maalesef böyle bir bilgi verilmedi. Bu da beni üzdü.

As Akyazıspor’da 12 yıldan beri süre gelen Yaşar Yazıcı dönemi bitti şimdi Hasan Akcan dönemi başladı. Yaşar Yazıcı yapılan toplantıya katıldı ve bir de veda konuşması yaptı. Konuşmasında kendisine destek verenlere teşekkür etti. En büyük teşekkürü ise biz basın mensupları içindi. Bende hem şahsım hem de diğer basın mensubu arkadaşlarım adına kendisine spora katkılarından ve özellikle de basın mensuplarına yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum.

Yeni başkan Hasan Akcan’dan hem belediye başkanlık görevinde hem de As Akyazıspor başkanlığında başarı bekliyorum. Onun elde edeceği başarının Akyazı’nın başarısı, ileriye gitmesi ve yaşanabilir b.ir ilçe olması demek olduğunu biliyorum. O nedenle kendisine buradan başarı dileklerimi gönderiyorum ve önceki gün gerçekleşen genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Hazır yeri gelmişken ve Amatör spordan bahsediyorken, Sakarya’da amatör spora hayatını veren ve en verimli çağında da kaybettiğimiz Hüseyin kama’yı bir kez daha anmak istiyorum. Sevgili Kama mekanın cennet olsun.

 

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı