Eğitim
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZI MİLLİ EĞİTİMDE 2013-2014 ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRMESİ

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçedeki okul müdürleri ile

AKYAZI  MİLLİ EĞİTİMDE 2013-2014 ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRMESİ

yaptığı toplantıda 2013-2014 Öğretim yılının bir değerlendirmesini yaptı.

Öğretmenevi salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir Başkanlığında Şube Müdürleri Sinan Algaç, Fedayi Giray ve  Tahsin Karakaya ve Okul Müdürlerinin de katılımı ile düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Basına kapalı olarak yapılan toplantıda 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının genel bir değerlendirmesinin yapıldığı, sınavlarda elde edilen sonuçlar ve eksiklerin belirlendiği gelecek öğretim yılı için ne gibi hazırlıklar yapılacağı belirlendi. Ayrıca her okul müdürüne söz verilerek öz eleştiri yapıldığı öğrenildi.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir şunları söyledi;

“Toplantımızda 2013-2014 öğretim yılı değerlendirmesinde okullarımızın başarılarını, başarısızlıklarını ve bunun nenlerini açık bir şekilde ortaya koyarak gelecek yıl için başarımızı artırabilmek adına neler yapacağımızı konuştuk. Ben şahsen eksik noktalarımız olmasına rağmen başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiğimizi söyleyebilirim. Burada belirlediğimiz eksiklerimizi gelecek yıl için en aza indirmeyi hedefliyoruz. Yeni öğretim yılına fiziki eksiklerimizi tamamlayarak eksiksiz bir şekilde girmek istiyoruz.

Gelecek öğretim yılında ilçemizin başarı düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Bunu da idare, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere velilerimizle birlikte başaracağımıza inanıyorum.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı