Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

BAŞKAN AKCAN’IN SABAH ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan

BAŞKAN  AKCAN’IN SABAH ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 Güne Küçücek Mahallesinde başlayarak Küçücek Mahalle muhtarı, Meclis üyeleri ve Küçücek Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek halkın taleplerini dinledi.

Güne Sabah namazı’nı Akyazı Küçücek Mahallesinde kılınan sabah namazıyla başlayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan;  Küçücek Mahalle muhtarı, Meclis üyeleri ve Küçücek Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bir yandan yerinde incelemeler yaparken  diğer yandan da durum değerlendirmesi yaptı.

Küçücek Mahallesi sakinlerine mahallelerinde görmek istedikleri hizmetleri tek tek sorarak dikkatle not alan Başkan Akcan taleplerin yerine getirilmesi adına gerekli işlemlerin derhal başlatılacağını bildirdi.

Başkan Hasan Akcan’ın ziyaretinden memnun kalan Küçücek Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Volkan Bölükbaş , Küçücek İstiklal mahallesi muhtarı Muzaffer Cömert ve Küçücek Mahalle sakinleri Akyazı’nın yeni Belediye Başkan’ı Hasan Akcan’a yeni görevinin tekrar hayırlı olmasını dileyerek başarı temennisinde bulundular.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Her gün sabah namazı ile Akyazı’mızın hemen her bir mahallesinde güne başlayarak halkımızla bir araya geliyor ve halkımızın taleplerini dinliyoruz.  Dinlediğimiz ve not aldığımız her mahallemizdeki  acil hizmet bekleyen yerlerini her geçen gün daha da fark ediyor gerekli durum değerlendirmesinin yapılmasının ardından gelen talepleri, istek ve temennileri plan ve programlarımıza alıyor, konularla ilgili acil çözüm üretiyoruz. Halkımıza hizmet için mesai saati gözetmeksizin gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı