Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ASKF BAŞKAN VEKİLİ KARAOĞLAN AKYAZI’DAKİ 2. AMATÖR KÜME TAKIM YÖNETİCİLERİNE YEMEK VERDİ

Sakarya 2. Amatör Küme takımları sezona

ASKF BAŞKAN VEKİLİ KARAOĞLAN AKYAZI’DAKİ 2. AMATÖR KÜME TAKIM YÖNETİCİLERİNE YEMEK VERDİ

 hazırlanırken ASKF Başkan vekili Osman Karaoğlan 12 Akyazı takımının yöneticilerini yemekte bir araya getirerek onları birlik beraberlik ve centilmenlik içinde bir sezon geçirmelerini istedi.

Gözde Pizza salonunda verilen ve Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın da katıldığı Yemek sırasında bir konuşma yapan ASKF Başkan Vekili Osman Karaoğlan; “Akyazı’da bazı kulüplerimizin arasında ufak tefek sorunlar olduğunu duyduk. Bunlar çözümlenemeyecek şeyler değil. Maç 90 dakika. Biri kazanır, biri kaybeder veya berabere kalırlar. Saha dışında dostluğumuz devam eder. Türkiye genelinde en fazla futbol takımı bulunan ilçe Akyazı. Kendi aramızda rekabet tabiî ki olacaktır. Ben inanıyorum ki, Akyazı bu sene Fair Play ruhuyla ve futbolla anılacak” dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Hasan Akcan sporun içinden gelmiş biri olarak Akyazı’daki amatör spor kulüplerinin hangi şartlarda faaliyet gösterdiğini bilen bir kişi olarak sizlere imkanlarımız ölçüsünde her türlü yardımı yapacağıma dair söz veriyorum. Sizlerden isteğim alt yapıya önem verin, kendi çocuklarınızı yetiştirin. Ahlaklı bir gençlik yetiştirin. Para vererek sporcu almayın. Sporun kardeşlik olduğunu unutmadan Kulüpler olarak birbirinizle dost olun düşman değil, mümkünse birbirinizden sporcu alışverişi yapın.Birbirinizin eksiklerini tamamlayın. Dedi

Konuşmanın ardından Harunusta Spor Kulübü Başkanı Veysel Boz’a amatör spora yaptığı hizmetlerden dolayı ASKF adına plaketi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan takdim etti. Harunusta Spor Kulübü Başkanı Veysel Boz, Belediye Başkanı Hasan Akcan’a isminin yazılı olduğu Harusustaspor forması hediye etti.

Daha sonra ASKF Başkan vekili Osman Karaoğlan tarafından Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a amatör spora yapacağı yardımlar için olam üzere bir plaket takdim edildi.

 

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı